ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Βαρουφάκη – επενδυτών στο Λονδίνο

Varoufakis

VaroufakisΣτη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα εξυπηρετήσει το χρέος της χωρίς να υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις για τους ιδιώτες επενδυτές αναμένεται να προβεί ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, στη συνάντηση που θα έχει με κορυφαίους τραπεζίτες και επενδυτές σήμερα στο Λονδίνο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Στη συνάντηση αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 100 στελέχη διεθνών τραπεζών και μεγάλων παικτών του χρηματοπιστωτικού κλάδου, με τον κ .Βαρουφάκη να επιθυμεί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να καθησυχάσει τους ιδιώτες κατόχους ελληνικών ομολόγων για τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και τον αντίκτυπο που αυτές θα έχουν στους συγκεκριμένους τίτλους.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών με τον Βρετανό ομόλογό του George Osborn, με κεντρικό θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και θέματα κοινού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνάντηση Βαρουφάκη - επενδυτών στο Λονδίνο! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%85%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%bf/