Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνάντηση ΕΑΕΕ-ΕΑΔΕ για τα Θέματα Εφαρμογής των Πράξεων 30 & 31 της ΤτΕ

Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος_logo

Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών ΕλλάδοςΣε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.) και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (Ε.Α.Δ.Ε.) προκειμένου να συζητηθούν θέματα που προκύπτουν από την εφαρμογή των Πράξεων 30 & 31 του Διοικητή της ΤτΕ.

Οι εκπρόσωποι της ΕΑΕΕ κ. Α. Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος, κ. Ι. Λαπατάς, Γεν. Γραμματέας, κ. Μ. Αντωνάκη Γεν. Διευθύντρια και κ. Ε. Βαρουχάκη, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας και οι εκπρόσωποι της Ε.Α.Δ.Ε. με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Π. Ραφαηλίδη αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε πρακτικά – διαδικαστικά ζητήματα με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής προσαρμογής της ασφαλιστικής αγοράς στις απαιτήσεις των εν λόγω Πράξεων.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνάντηση ΕΑΕΕ-ΕΑΔΕ για τα Θέματα Εφαρμογής των Πράξεων 30 & 31 της ΤτΕ! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%b1%ce%b5%ce%b5-%ce%b5%ce%b1%ce%b4%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81/