Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνέδριο Πωλήσεων της Marsh στην Αθήνα

marsh

marshΤην Αθήνα, επέλεξε η Marsh για την διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου πωλήσεών της που πραγματοποιήθηκε στο Grand Resort Lagonissi , από τις 10 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου και συμμετείχαν πάνω από 200 στελέχη της από όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Μία ιδιαίτερα σημαντική περιοχή για την Marsh που έχει ετήσιο κύκλο εργασιών 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η επιλογή της Ελλάδας για τη διεξαγωγή του συνεδρίου πωλήσεων της όπως ανέφερε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της περιφέρειας Ηπειρωτικής Ευρώπης, Κοινοπολιτείας των Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ), και Τουρκίας κ. Flavio Piccolomini δεν έγινε τυχαία, αλλά αποτέλεσε μία πράξη αναγνώρισης για την Marsh Ελλάδος, που μολονότι δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον όπου επικρατούν δύσκολες οικονομικές συνθήκες, σε μία χώρα όπου το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της έχει συρρικνωθεί τα τελευταία χρόνια εντούτοις κατάφερε να παρουσιάσει εξαιρετικά αποτελέσματα και το 2013.

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marsh Ελλάδος κ. Παναγιώτης Λυσσαίος ενώ το συνέδριο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και ενημέρωσης για όλους τους συμμετέχοντες αφού παρουσιάστηκαν οι νέες λύσεις και προτάσεις που μπορεί να προσφέρει η Mash στους πελάτες της για την καλύτερη διαχείριση των κινδύνων τους.

Από τις καινοτομίες που παρουσιάστηκαν πολύ σημαντική για τους πελάτες της εταιρίας είναι το Imap, “Marsh Analytical Platform” μία νέα εφαρμογή στο Ipad όπου οι Risk Managers των επιχειρήσεων μπορούν να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων συγκριτικές αξιολογήσεις κινδύνων και αναλύσεις που βοηθούν τους ηγέτες των επιχειρήσεων τους να έχουν την απαραίτητη πληροφόρηση στη λήψη των στρατηγικών τους αποφάσεων.

Ιδιαίτερη επίσης έμφαση δόθηκε στους τομείς της Ενέργειας, των Αεροσκαφών , της Ναυτιλίας, των Κατασκευών, αλλά και σε ειδικούς κινδύνους όπως Φυσικών Καταστροφών, Πιστώσεων, Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συμπεριλαμβανομένων και των λύσεων που αφορούν σε Ομαδικές Ασφαλίσεις για Υπαλλήλους Επιχειρήσεων καθώς επίσης και σε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες της Marsh σε θέματα διαχείρισης κινδύνων στις περιπτώσεις Συγχωνεύσεων και Εξαγορών όπου αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει το δίκτυο της Marsh σε όλο τον κόσμο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 12 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνέδριο Πωλήσεων της Marsh στην Αθήνα! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-marsh-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1/