ΛΕΥΚΩΜΑ ΕΚΕ

Συνεισφορά σε Υγεία, Αθλητισμό, Παιδεία και Περιβάλλον

B. Zorba

B. Zorba

Η Βασιλική Ζορμπά, Υπεύθυνη ΕΚΕ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα, διατηρώντας σταθερό τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, αξία η οποία διέπει την Εταιρεία από την ίδρυσή της έως και σήμερα προχωρά σε ενέργειες οι οποίες στηρίζουν τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Πέρα από τα ασφαλιστικά της προϊόντα, τα οποία προσαρμόζονται συνεχώς στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, προσπαθεί μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών και δράσεων να συνεισφέρει σε διάφορους τομείς όπως η υγεία, ο αθλητισμός, η παιδεία και το περιβάλλον. Στον τομέα του αθλητισμού, η Μινέττα εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη και στηρίζει την προσπάθειά του για διάκριση της Ελλάδας σε παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επιπλέον, στηρίζει τοπικούς αθλητικούς συλλόγους ποδοσφαίρου με περιορισμένους οικονομικούς πόρους, ποδηλατικές ομάδες όπως αυτή του CASTELLO ROSSO, κ.ά. Πρόσφατα, μάλιστα, συνέβαλε στην προσπάθεια της οργάνωσης MAKE A WISH, συνδράμοντας στην εκπλήρωση της επιθυμίας ενός παιδιού, του Χρυσοβαλάντη, που εμπνεύστηκε τη διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου προς όφελος άλλων παιδιών που αγωνίζονται για τη ζωή τους. Στον τομέα της υγείας, συνέβαλε έμπρακτα προσφέροντας φαρμακευτικό υλικό στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Παράλληλα, έχει καθιερώσει τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας με τη συμμετοχή των εργαζομένων της, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας.

Επίσης, η Μινέττα συμβάλλοντας έμπρακτα στην εξοικονόμηση ενέργειας και υιοθετώντας μια στάση φιλική προς το περιβάλλον, προχώρησε στην αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων της Εταιρείας, με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας νέας τεχνολογίας. Με τους νέους αυτούς λαμπτήρες τύπου led επιτυγχάνεται λιγότερη εκπομπή CO2 στο περιβάλλον κατά 51,88 τόνους ανά έτος και απαιτείται λιγότερη ενέργεια από φυσικούς πόρους σε ποσοστό 80%. Συμπληρωματικά, στα πλαίσια ενίσχυσης της κοινωνικής της συνεισφοράς, έχει προγραμματίσει μια σειρά δραστηριοτήτων για παιδιά με τον τίτλο «Παιδοσυναντήσεις στη ΜΙΝΕΤΤΑ». Οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας με ελεύθερη συμμετοχή και είναι στην ουσία Διαδραστικά Παιδικά Προγράμματα με ποικίλο περιεχόμενο (θέατρο σκιών, μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων, κίνηση, εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, λαϊκή παράδοση, κατασκευές, κουκλοθέατρο, αφήγηση, θεατρικό παιχνίδι, κ.ά ). Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα έχοντας γνώση της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας δηλώνει πως θα συνεχίσει να προσφέρει έμπρακτα τη βοήθειά της στην ελληνική κοινωνία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεισφορά σε Υγεία, Αθλητισμό, Παιδεία και Περιβάλλον! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%cf%83%ce%b5-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%ce%af/