Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Κερδοφόρα ανάπτυξη

president Ioannidis

PRESIDENTΤην υγιή και κερδοφόρα ανάπτυξη της εταιρείας, παρά την οικονομική κρίση που πλήττει το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς, επιβεβαίωσε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, η οποία ενέκρινε ομόφωνα τις εκθέσεις του διοικητικού συμβουλίου για τα πεπραγμένα του 2013, και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της οικονομικής χρήσεως 2013.

Παρουσιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο γενικός διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Δημήτριος Ζορμπάς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, η χρήση 2013 έκλεισε με κέρδη ύψους 5,287 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών λόγω PSI, 7,125 εκατ. ευρώ το 2012 ενώ η παραγωγή ασφαλίστρων, ανήλθε στα 30,9 εκατ. ευρώ έναντι 35,6 εκατ. ευρώ στη προηγούμενη χρήση. Το σύνολο των τεχνικών αποθεμάτων επί της παραγωγής, ανήλθε στη χρήση 2013 στο 152,9% έναντι 141,57% το 2012 ενώ, ειδικά στον κλάδο αυτοκινήτου στον κλάδο αυτοκινήτων έφθασε στο 210,26% έναντι 196,24% μία χρονιά νωρίτερα. Επίσης τα εποπτικά κεφάλαια ανήλθαν στα 21,8 εκ. και η κάλυψη περιθωρίου φερεγγυότητας είναι στο 182%.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, συνεχίζει την αειφόρο ανάπτυξη της και καταφέρνει να ξεπερνά κάθε χρόνο τις προσδοκίες των μετόχων της και των πελατών της, τόνισε μιλώντας στη γενική συνέλευση των μετόχων ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας κ. Θωμάς Ιωαννίδης. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, μία εταιρία του χώρου της Κοινωνικής Οικονομίας, φροντίζει πάντα μέσα από τις δράσεις της, την λειτουργία της και τα προϊόντα της να επιστρέφει στην κοινωνία εμπράκτως, την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες της, οι μέτοχοι και όλοι οι συνεργάτες της πρόσθεσε ο κ. Ιωαννίδης.

GENERAL MANAGERΟι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

SAN PIETRO ENRICO, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

PHILIPPE RICARD, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

ΜΥΡΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Εντεταλμένος Σύμβουλος

ΖΟΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μέλος και Γενικός Διευθυντής

AVESANI RENZO GIOVANNI, Μέλος

JEANTET THIERRY, Μέλος

ALAIN MONTARANT, Μέλος

WILLEMS MARTIN RENE ROSE, Μέλος

MAGNEE MARTINE YVONNE, Μέλος

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΑΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μέλος

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Μέλος

ΜΠΑΡΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Μέλος

ΠΡΙΝΤΖΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, Μέλος

ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Μέλος

ΓΚΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Μέλος

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ, Μέλος


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Κερδοφόρα ανάπτυξη! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%86%cf%8c/