Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συστήνεται ομάδα εργασίας για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών


banks6Τη σύσταση Ειδικής Ομάδας Εργασίας, με αντικείμενο την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ανακοινώνει επισήμως το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος.

Η εν λόγω ομάδα στελεχώνεται από νομικούς και εμπειρογνώμονες της ΤτΕ και του ΥΠΟΙΚ.

Στόχος είναι η άμεση επεξεργασία του πλαισίου επιλογών σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση, ώστε η κυβέρνηση που θα εκλεγεί στις 20 Σεπτεμβρίου να βρει σε ώριμο στάδιο τις σχετικές προτάσεις, προκειμένου να είναι σε θέση να λάβει έγκαιρα καλά τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Tη σύσταση της συγκεκριμένης ομάδας είχε προαναγγείλει λίγο νωρίτερα κορυφαίος παράγοντας της Τραπέζης της Ελλάδος, σε δηλώσεις του, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης που είχαν ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκης και ο διοικητής της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρας και στην οποία κλείδωσε το χρονοδιάγραμμα για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Συστήνεται ομάδα εργασίας για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%85%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b1/