Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Τι είναι αυτό που κάνει τους μεγάλους ηγέτες ακόμη καλύτερους;


leader1Οι αποτελεσματικοί ηγέτες κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι τους αγαπούν. Δεν είναι μόνο ευφυείς, έμπειροι, δυναμικοί, ειλικρινείς, συναρπαστικοί και οξυδερκείς.

Αγαπούν τους ανθρώπους. Κάνουν καλό στους ανθρώπους. Οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτούς γνωρίζουν πως ότι κάνουν δεν περνάει απαρατήρητο. Δεν είναι απλώς ένα λογιστικό νούμερο.

Οι συνάδελφοι γνωρίζονται με τα μικρά τους ονόματα…

Αυτή η αίσθηση του σκοπού είναι πάρα πολύ σημαντική σε κάθε οργανισμό ή κίνημα. Οι καλύτεροι ηγέτες γνωρίζουν ότι για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα από αυτούς που τους ακολουθούν, πρέπει να επενδύσουν στις σχέσεις.

Αυτό δεν γίνεται με το φωνάζει κανείς πιο δυνατά, να απαιτεί περισσότερα, να είναι λιγότερο προσιτός ή να εκμεταλλεύεται τους άλλους.

Είναι απλά πράγματα: Αξιοπρέπεια, σεβασμός και ειλικρίνεια.

Οι ηγέτες απαιτούν το τέλειο…

Οι άνθρωποι ξέρουν ότι τους εκτιμούν όταν τους δίνεται η πρόκληση να κάνουν κάτι καλύτερο απ’ ότι στο παρελθόν. Η αδιαφορία και ο εφησυχασμός – να το σου επιτρέπεται να μένεις μέτριος όταν έχεις εξαιρετικές ικανότητες – είναι το αντίθετο του να σε αγαπάει κάποιος.

Οι σπουδαίοι ηγέτες απαιτούν περισσότερα γιατί θέλουν το καλύτερο από τους ανθρώπους τους.

…Όχι μόνο προς όφελος της επιχείρησης…

Όχι μόνο για να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα για τους εαυτούς τους, ένα μεγαλύτερο κέρδος, ή ένα υψηλότερο μπόνους. Οι ηγέτες απαιτούν περισσότερα επειδή γνωρίζουν ότι η εξαιρετική συμπεριφορά και η εξαιρετική προσπάθεια θεραπεύουν. Επουλώνουν. Μας κάνουν όλους καλύτερους.

Το να βοηθάς τους άλλους να γίνουν μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους είναι η πιο πραγματική μορφή αγάπης.

Οι ηγέτες πιέζουν. Σπρώχνουν. Υποστηρίζουν – ωθούν τους γύρω τους προς το σπουδαίο, όταν το να αφήσεις κάτι στην άκρη και να προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά είναι πολύ πιο εύκολο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 15 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Τι είναι αυτό που κάνει τους μεγάλους ηγέτες ακόμη καλύτερους;! https://www.insurancedaily.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b7/