Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το Συνέδριο του Automotive Glass Europe στην Αθήνα!

Συνέδριο Automotive Glass Europe Αθήνα 5

Συνέδριο Automotive Glass Europe Αθήνα 5Το Automotive Glass Europe, ο πανευρωπαϊκός σύνδεσμος εταιριών με δίκτυα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, επέλεξε την Αθήνα για τη διεξαγωγή του εξαμηνιαίου συνεδρίου του.

Την φιλοξενία του συνεδρίου ανέλαβε η Autoglassfit AE με το δίκτυο καταστημάτων GlassFit® το μοναδικό μέλος του συνδέσμου από την ελληνική αγορά.

Σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από την Δανία, τη Γαλλία, τη Μ. Βρετανία, την Ιρλανδία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Νορβηγία, την Ελβετία, τη Σλοβακία,την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Πολωνία και βέβαια από την Ελλάδα, για να συζητήσουν τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή αγορά για τη θραύση κρυστάλλων και να χαράξουν κοινή στρατηγική για το μέλλον. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της AutoglassfitA.E.Κος Απόστολος Δουλγέρης, ο Αντιπρόεδρος Κος Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης και ο Γενικός Διευθυντής Κος Νικόλαος Γκουζέλος. Τον συντονισμό του συνεδρίου είχε ο Κος PimDeRidder, ο επικεφαλής του συνδέσμου με έδρα το Άμστερνταμ.

Εκτός από τον τεχνικό τομέα (νέων εφαρμογών για την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων) αναπτύχθηκαν και άλλα ζητήματα όπως η εμπορική και η οικονομική πολιτική του συνδέσμου καθώς και η αναβάθμιση των λειτουργικών προτύπων των καταστημάτων με στόχο την βελτίωση της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των πελατών. Οι σύνεδροι λειτούργησαν σε ομάδες εργασίας και λήφθηκαν δεσμευτικές αποφάσεις για όλα τα κράτη μέλη.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Ακρόπολης καθώς και να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα της Αθήνας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το Συνέδριο του Automotive Glass Europe στην Αθήνα!! https://www.insurancedaily.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-automotive-glass-europe-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1/