Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το 10* Συνέδριο της… Ύδρας…
στις Σπέτσες!


 Ίσως η ΕΑΕΕ να θέλει να καθιερώσει το όνομα του πετυχημένου αυτού Συνεδρίου, ως το «Συνέδριο της Ύδρας» ή «The Annual Ηydra Insurance Conference», για λόγους Ιστορικούς, ωστόσο, δεν θα έβλαπτε να σκεφτούν και το: «The Annual Hellenic Insurance Conference».

Αισθανόμαστε κάπως ικανοποιημένοι γιατί μετά από δέκα χρόνια συνεχών διαμαρτυριών για την ανύπαρκτη Συνεδριακή υποδομή της Ύδρας, η Ένωση, έλαβε τις γκρίνιες μας υπόψη της και αποφάσισε να αλλάξει νησί και να το οργανώσει στις Σπέτσες!
Είμαστε σίγουροι ότι και το Catering θα είναι διαφορετικό, γιατί ας μη ξεχνάμε ότι οι Ασφαλιστές είναι κακομαθημένοι από τα πλούσια Διεθνή Ασφαλιστικά Συνέδρια, και δεν θέλουμε να υστερούμε σε τίποτα!

Άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον CEO της Interamerican, Γιώργο Κώτσαλο, στον οποίον οφείλεται η καθιέρωση του Χρήσιμου και Πολύτιμου αυτού Συνεδρίου.
Είμαστε επίσης σίγουροι ότι οι κυρίες της Ένωσης θα φροντίσουν και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να ωφεληθούμε από όλες τις πλευρές. Πνευματικά, Κοινωνικά, Γευστικά και… Χορευτικά!

Mark the date: September 18, 2008


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το 10* Συνέδριο της... Ύδρας...
στις Σπέτσες!! https://www.insurancedaily.gr/%cf%84%ce%bf-10-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%8d%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%82%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b5%cf%82/