Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το 6ο Συνέδριο Credit Risk Management από την ICAP


6th credit risk 2013Το 6ο Συνέδριο Credit Risk Management θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013, στο Athenaeum Intercontinental, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών. Με ανακοίνωσή της η ICAP αναφέρει:

“Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την πορεία των Τραπεζών και, συνεπώς, της αγοράς, έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τους Χρήστο Γκόρτσο Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Μιχάλη Μασουράκη, Διευθυντή Οικονομικών Μελετών της ALPHA BANK, Γιώργο Χριστοδουλάκη Καθηγητή του Manchester Business School. Όπως γνωρίζετε, το Ετήσιο Συνέδριο Credit Risk της ICAP Group έχει γίνει πλέον θεσμός με τις 5 πρώτες διοργανώσεις να έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 2.000 ανώτατα στελέχη Οικονομικών και Γενικών Διευθύνσεων.

Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, η ετήσια αυτή συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου αποκτά ιδιαίτερη σημασία μια και αποτελεί μία από τις λιγοστές ευκαιρίες ανταλλαγής απόψεων και σε βάθος ενημέρωσης στα πλαίσια μίας τόσο ευρείας ολομέλειας. Φέτος και για πρώτη φορά στην ιστορία του Συνεδρίου διοργανώνεται Workshop με θέμα τη Δημιουργία Πιστωτικών Υποδειγμάτων.”

Το “Insurance Daily” και το “Ασφαλιστικό Marketing” είναι Χορηγοί Επικοινωνίας του Συνεδρίου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το 6ο Συνέδριο Credit Risk Management από την ICAP! https://www.insurancedaily.gr/%cf%84%ce%bf-6%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-credit-risk-management-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-icap/