Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Χορηγός του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Α1 για δεύτερη χρονιά η Υδρόγειος


ydrogeios-Kaskarelis-Halvatzakis-basketΗ Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών, με παρουσία 40 χρόνων στην ελληνική αγορά, και ο ΕΣΑΚΕ, διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Α1, ανανέωσαν τη χορηγική τους συνεργασία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Υδρόγειος προβάλλεται ως επίσημος χορηγός της Basket League ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014, με το χορηγικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προβολή της εταιρείας εντός των γηπέδων του πρωταθλήματος και τηλεοπτικά μηνύματα από τα κανάλια της NOVA.

«Η περσινή μας ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και η σύνδεσή μας με έναν υψηλού προφίλ θεσμό, όπως αυτόν του Πρωταθλήματος Μπάσκετ, δικαίωσαν τις προσδοκίες μας. Επιλέγουμε να δώσουμε συνέχεια και έμφαση σε αυτήν τη συνεργασία, καθώς αποτελεί για μας σημαντικό όχημα εξωστρέφειας και προβολής. Επιπλέον, αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι να στηρίζουμε ένα τόσο αγαπητό άθλημα και ένα θεσμό, που γίνεται κάθε χρόνο καλύτερος», δήλωσε σχετικά ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης τόνισε από την πλευρά του: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι δίνεται συνέχεια στη συνεργασία που ξεκινήσαμε πέρυσι με την Υδρόγειο Ασφαλιστική. Στόχος του ΕΣΑΚΕ ήταν και παραμένει να συμμαχούμε με τους καλύτερους, να βάζουμε κοινούς στόχους και να δουλεύουμε μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απόδειξη του ότι βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα με την Υδρόγειο είναι η επέκταση της συμφωνίας μας και ευελπιστούμε να πορευτούμε μαζί για πολλά χρόνια ακόμη».

Η συνεργασία της Υδρογείου με τον ΕΣΑΚΕ εγκαινιάσθηκε κατά την εκδήλωση της κλήρωσης Πρωταθλήματος, όπου, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Υδρογείου, κ. Γιάννης Σουρλής, παρέδωσε το τιμητικό βραβείο ήθους στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Χορηγός του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Α1 για δεύτερη χρονιά η Υδρόγειος! https://www.insurancedaily.gr/%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%84-%ce%b11-%ce%b3/