Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Χρυσή διάκριση για την Carglass® στα Transport & Logistics Awards 2014

carglass_Transport & Logistics Awards 2014

carglass_Transport & Logistics Awards 2014H Carglass® Ελλάδος, διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στα Transport & Logistics Awards 2014 και συγκεκριμένα στην κατηγορία: «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Βελτιστοποίηση στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη».

Η Carglass® βραβεύθηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία για την αποδεδειγμένα επιτυχημένη αξιοποίηση καινοτόμων πρακτικών, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα στην εξυπηρέτηση των πελατών της και μέσω της εφοδιαστικής της αλυσίδας. Πρακτικές όπως η σωστή διακίνηση και μεταφορά προϊόντων, η βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων αλλά και η αποτελεσματικότητα σε ειδικές συνθήκες, αυτοματισμών και τεχνολογιών αποτελούν κάποιες από αυτές.

Η χρυσή βράβευση της Carglass® αποτελεί σημαντική αναγνώριση αφού για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η πελατοκεντρική της φιλοσοφία.

Ο θεσμός των Transport & Logistics Awards συνδιοργανώθηκανε από την Boussias Communications και το Supply Chain Institute, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Χρυσή διάκριση για την Carglass® στα Transport & Logistics Awards 2014! https://www.insurancedaily.gr/%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-carglass-%cf%83%cf%84%ce%b1-transport-logistics-awards-2014/