Ασφαλιστικές Ειδήσεις

1.100 εργαζομένους στον ΟΛΠ ασφαλίζει η ΑΤΕ Ασφαλιστική

Ι. Χατζηιωσήφ

Ι. Χατζηιωσήφ

Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής

Την ασφάλιση του Προσωπικού του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, ανέλαβε η ΑΤΕ Ασφαλιστική, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στη διαγωνιστική διαδικασία.

Στο εξής, οι περίπου 1.100 εργαζόμενοι στον ΟΛΠ έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένες καλύψεις ζωής και υγείας, μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα ομαδικά ασφαλιστήρια της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, που έχουν προσαρμοστεί στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των εργαζομένων. Αξίζει να επισημανθεί ότι, με την ενεργοποίηση της ασφάλισης η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει στους εργαζόμενους του ΟΛΠ, πέραν από τις συμβατικές ασφαλιστικές καλύψεις,άμεση και συνεχή πρόσβαση σε μία σειρά ολοκληρωμένων καλύψεων-παροχών όπως: δωρεάν 24ωρη υπηρεσία Συντονιστικού Κέντρου, δωρεάν επείγουσα αερομεταφορά (συνεπεία ατυχήματος ή ασθένειας), καθώς και προνόμια σε Συμβεβλημένα με την ΑΤΕ Ασφαλιστική Νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Krumbholz insurancedaily ATE

D. Krumbholz, Διευθυντής Ζωής και Υγείας στην ΑΤΕ Ασφαλιστική

Αναφερόμενος στην ασφάλιση του ΟΛΠ, ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής και Υγείας κ. D. Krumbholz δήλωσε: «Η ασφάλιση του Προσωπικού του ΟΛΠ, που πρόσφατα αναλάβαμε αποδεικνύει ότι, ως ΑΤΕ Ασφαλιστική διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στο σχεδιασμό και την παροχή σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων που προσαρμόζονται σε κάθε ασφαλιστική ανάγκη. Η πολιτική μας στο σχεδιασμό ομαδικών ασφαλίσεων συνδυάζει τα προσιτά ασφάλιστρα με καλύψεις που διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό και παρέχουν στους ασφαλισμένους σύγχρονες λύσεις πραγματικής αξίας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η πολιτική μας αυτή, επιβραβεύτηκε και από τον ΟΛΠ, ενώ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των Συνεργατών, όσο και των πελατών, διευρύνοντας έτσι με εντυπωσιακό τρόπο το μερίδιο της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στο χώρο των Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας».

D. Krumbholz: “Η ασφάλιση του Προσωπικού του ΟΛΠ, που πρόσφατα αναλάβαμε αποδεικνύει ότι, ως ΑΤΕ Ασφαλιστική διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στο σχεδιασμό και την παροχή σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων που προσαρμόζονται σε κάθε ασφαλιστική ανάγκη”.

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Ι. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η επιλογή της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από τον ΟΛΠ για την ασφάλιση του Προσωπικού του, γεγονός που μας επιτρέπει να απαντήσουμε στην εμπιστοσύνη αυτή με κορυφαίες υπηρεσίες και ασφαλιστικές καλύψεις. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι, η φιλοσοφία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στα προγράμματα και τις υπηρεσίες που σχεδιάζουμε για τους ασφαλισμένους μας στο χώρο της Ζωής και της Υγείας, βασίζεται στη συνεχή δημιουργία αξίας και τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησής τους. Παράλληλα, εφαρμόζοντας στρατηγική εστιασμένης ανάπτυξης συνδυάζουμε το καλό αποτέλεσμα για την Εταιρεία μας, με την παροχή ανταγωνιστικών προγραμμάτων ασφάλισης τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, παρέχοντας στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο για την ασφάλισή τους».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
1.100 εργαζομένους στον ΟΛΠ ασφαλίζει η ΑΤΕ Ασφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/1-100-ergazomenous-ston-olp-asfalizi-i-ate-asfalistiki/