ΕΚΕ

11η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων: Εκδήλωση-Θεσμός για την Παιδιατρική Επιστήμη

Τρυποσκιάδης

ΤρυποσκιάδηςΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 11η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων με τίτλο «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα», το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Περισσότεροι από 400 σύνεδροι παιδίατροι και ιατροί άλλων ειδικοτήτων τίμησαν με την παρουσία τους την Ημερίδα, επιβεβαιώνοντας το θεσμικό της χαρακτήρα για την Παιδιατρική επιστήμη για 11η συνεχή χρονιά.

ΕυρωκλινικήΈγκριτοι και διακεκριμένοι παιδίατροι κάλυψαν με τις εισηγήσεις τους ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τις εξελίξεις της επιστήμης, προσφέροντας τη δυνατότητα για δημιουργικό διάλογο και εποικοδομητική ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων.

Η Ευρωκλινική Παίδων δεσμεύεται να συνεχίσει να διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στo xώρο της Παιδιατρικής, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και υλοποιώντας εξειδικευμένες επιστημονικές διαλέξεις υψηλού επιπέδου.

Επίσης, με απόφαση της Διοίκησης της Ευρωκλινικής, η 11η Επιστημονική Ημερίδα της Ευρωκλινικής Παίδων υλοποίησε μια πράξη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέροντας μερίδες γευμάτων μετά το πέρας της εκδήλωσης, στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Φιλοπάππου, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
11η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων: Εκδήλωση-Θεσμός για την Παιδιατρική Επιστήμη! https://www.insurancedaily.gr/11%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-3/