Ασφαλιστικές Ειδήσεις

11 Νοεμβρίου – Ημέρα Ευαισθητοποίησης: Ποτέ δε θα συμβεί σε εμένα…

by Joshua Earle on Unsplash

Η καθημερινότητά σου κινείται με ραγδαίο ρυθμό. Σκέφτεσαι ότι υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων γύρω σου που όλα άλλαξαν στη ζωή τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

Εσύ όμως δεν είσαι το ίδιο, είσαι δυνατός και έτοιμος να διαχειριστείς ότι και αν σου τύχει. Υπάρχει κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου ο φόβος ενός επικείμενου κινδύνου και η αλλαγή των ισορροπιών που μπορεί να επιφέρει, αλλά προς το παρόν απλά το απωθείς, γιατί μπορείς και είσαι ικανός να ανταποκριθείς στις δυσκολίες. Άλλωστε έχεις καιρό να σκεφτείς και να αποφασίσεις εάν θέλεις να προστατευτείς από έναν μελλοντικό κίνδυνο.

Η ζωή όμως δεν περιμένει, αλλάζει και διαγράφει τροχιές που μερικές φορές δεν τις έχεις καν φανταστεί.

Χρειάζεται μόνο μια στιγμή για να αλλάξει ο τρόπος που κοιτάς και αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο. Όταν έρθει αυτή η στιγμή φρόντισε να είσαι οχυρωμένος, μην πορευθείς μόνος σου στη δυσκολία όταν μπορείς να έχεις προνοήσει για αυτά που μπορείς να προστατεύσεις.

Είναι σίγουρο ότι καμία ασφάλιση ζωής δεν θα φέρει πίσω έναν άνθρωπο που χάνεται, θα προστατεύσει όμως αυτούς που μένουν και θα διασφαλίσει ότι θα πορευτούν στη δυσκολία της απώλειας έχοντας καλυμμένες τις οικονομικές τους ανάγκες. Η απώλεια σου δεν θα τους αφήσει μετέωρους οικονομικά.

Κάθε ασφαλιστήριο που κρατάς στα χέρια σου σου διασφαλίζει ότι μπορείς να παλέψεις όντας πιο δυνατός και με καλύτερους για εσένα όρους.

Σου δίνει τη δυνατότητα να ξαναχτίσεις ένα σπίτι που κάηκε από το μηδέν, να έχεις την επιλογή του πώς θα παλέψεις με μία ασθένεια, να προστατεύσεις την εργασία και την περιουσία σου από ένα λάθος, να αποζημιωθείς για ό,τι έχασες σε μία φυσική καταστροφή, να έχεις έναν νομικό σύμβουλο δίπλα σου κάθε στιγμή κ.ο.κ.

Κανένα ασφαλιστήριο δεν θα σου διασφαλίσει λοιπόν από πριν ότι όλα θα πάνε καλά. Θα σου διασφαλίσει όμως ότι θα σταθείς στα πόδια σου πιο εύκολα, γιατί στη δυσκολία δεν θα ανησυχήσεις για το πως θα πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου οικονομικά.

Αυτό είναι το νόημα της 11ης Νοεμβρίου, της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης, να αντιληφθούμε ότι μπορεί η επόμενη μέρα μπορεί να είναι καλύτερη εάν έχουμε προνοήσει να προστατεύσουμε ότι είναι σημαντικό για εμάς.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
11 Νοεμβρίου - Ημέρα Ευαισθητοποίησης: Ποτέ δε θα συμβεί σε εμένα...! https://www.insurancedaily.gr/11-noemvrioy-imera-eyaisthitopoiisis-p/