ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

40 χρόνια Πολιτισμός στην ασφάλιση, 40 χρόνια ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική


Πάνω από 260 φίλοι και συνεργάτες της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική παραβρέθηκαν στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εταιρεία το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton, για να γιορτάσει τα 40 χρόνια επιτυχημένης και ανοδικής πορείας της στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά.

Στη μέχρι τώρα παρουσία της ΔΥΝΑΜΙΣ στην ασφάλιση και την ελληνική αγορά αλλά και στο φωτεινό και δυναμικό μέλλον που θα έχει τα επόμενα χρόνια, αναφέρθηκε κατά την ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας κ. Δημήτρης Χριστοδουλιάς.

«Είναι η ώρα που η ΔΥΝΑΜΙΣ θα αποκαλύψει τις δυνάμεις που συσσωρεύει όλα αυτά τα χρόνια, που δεν ακολουθεί τις ροές των πτωχευτικών ασφαλίστρων, που δεν υποτιμολογεί, που δεν υιοθετεί επικίνδυνες πρακτικές. Αντίθετα, προσφέρει άρτιες καλύψεις, ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των ασφαλισμένων, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, στηρίζει και στηρίζεται στους συνεργάτες της. Η ΔΥΝΑΜΙΣ έχει άμεση σχέση με πελάτες και συνεργάτες και σε αυτή τη βάση της “αμεσότητας” εργάζεται και υπηρετεί την ιδιωτική ασφάλιση με σεβασμό.»

Παύλος Καρακώστας

Ο κ. Παύλος Καρακώστας, Πρόεδρος της «ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική»

Παράλληλα, δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας ο κ. Χριστοδουλιάς τόνισε:

«Όλα αυτά τα χρόνια ακολουθούμε την προσωποκεντρική ανάπτυξη και έτσι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, με τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Οι κινήσεις μας είναι πειθαρχημένες και σταθερές, προστατεύουν τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους μας.  Το 2017, η ΔΥΝΑΜΙΣ εισέρχεται σε ένα νέο περιβάλλον χωρίς, να παρεκκλίνει από τις αρχές της. Οι συνθήκες της αγοράς έχουν αλλάξει, έτσι και εμείς θα πορευτούμε ανάλογα. Είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με το Solvency II και θωρακισμένοι όσον αφορά στα κεφάλαια μας, έχουμε τεχνογνωσία και επενδύουμε σε νέους επιστήμονες».

Δημήτριος Χριστοδουλιάς

Ο κ. Δημήτριος Χριστοδουλιάς, Αντιπρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος της «ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική»

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Παύλος Καρακώστας, κατά την ομιλία του, συνεχάρη όλους όσοι έχουν συντελέσει στη διοικητική, οργανωτική και λειτουργική πρόοδο της ΔΥΝΑΜΙΣ επισημαίνοντας:

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 40 χρόνια της Εταιρείας μας και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στα επόμενα 40 χρόνια. Οι άνθρωποί μας, τα στελέχη μας, οι συνεργάτες μας γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους. Έχουμε εργαλεία και ομάδα που θα συνεχίσει τα όσα έχουμε έως σήμερα επιτύχει με οργάνωση και σοβαρότητα. Το 2017 θα πραγματοποιήσουμε πολλά και καινούργια πράγματα και ήδη για τους δύο πρώτους μήνες έχουμε εξαίσια αποτελέσματα».

Επίσης ο κ. Καρακώστας αναφέρθηκε στην ιστορική πορεία της ΔΥΝΑΜΙΣ από την έναρξη της λειτουργίας της έως σήμερα και περιέγραψε το πλαίσιο που σήμερα περιβάλλει την Εταιρεία, αναφέροντας ότι:

«Διαθέτει κεφάλαια για πολύ μεγαλύτερη παραγωγή, έχει δομή λειτουργίας που αποτελεί εχέγγυο για τη βιωσιμότητά της, έχει τεχνογνωσία υψηλή σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών της εργασιών, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής μέσω του Microsoft Dynamis Navins, που δίνει αμεσότητα στους συνεργάτες και απόλυτη πληροφόρηση στην Εταιρεία».

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, αποτέλεσε η βράβευση των συνεργατών που ξεχώρισαν όχι μόνο με βάση τις παραγωγικές τους επιδόσεις αλλά με γνώμονα τη στενή διαχρονική τους σχέση με τη ΔΥΝΑΜΙΣ, την πολύτιμη παρουσία και συνδρομή τους στην εξέλιξη της Εταιρείας.

Οι συνεργάτες που βραβεύτηκαν είναι οι εξής: Συμεών Κιούκας, Θεοδώρα Σταμάτη, Ιωάννης Πετσίτης, Ζαχαρίας Χριστοδουλιάς, Κωνσταντίνος Αλφιέρης, Λεωνίδας Παπαγγελής, Βασιλική Κραβαρίτη, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Βασιλική Σδραύκου, Χρήστος Χατζής, Αθανάσιος Μουρτζίλας οι οποίοι θα ταξιδέψουν τον Ιούνιο στην Βαρκελώνη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός του 2017, που θα αφορά τις επιδόσεις των συνεργατών κατά το έτος. Οι υποψήφιοι προορισμοί είναι τέσσερις (Λισαβόνα, Ντουμπρόβνικ, Λιουμπλιάνα, Βουδαπέστη) και οι συνεργάτες θα συμμετέχουν στην τελική επιλογή του προορισμού μέσω ψηφοφορίας.


40 χρόνια Πολιτισμός στην ασφάλιση, 40 χρόνια ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική
Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =

To Top