Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το νέο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING

Ασφαλιστικό Marketing

Ασφαλιστικό MarketingΜε κεντρική συνέντευξη του κ. Ελευθέριου Γείτονα, Γενικού Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα κυκλοφόρησε το μηνιαίο περιοδικό “Ασφαλιστικό Marketing” τεύχος Σεπτεμβρίου 2014.

Στο τεύχος αυτό, φιλοξενούνται επίσης, η συνέντευξη του κ. Εμμανουήλ Μαρκόπουλου, Γενικού Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ο οποίος μας εξηγεί το ρόλο των Ασφαλιστικών εταιρειών στο χώρο της Ιδιωτικής Υγείας, η συνέντευξη του Σταύρου Παπαθανασίου, Συντονιστή Γραφείου Πωλήσεων της Metlife, καθώς και η συνέντευξη της κ. Κατερίνας Φραγκούλη, Καθηγήτριας, Εισηγήτριας Σεμιναρίων & Διευθύντριας Εκπαίδευσης της Morax Media.

Πέραν της πλούσιας ενημερωτικής και εκπαιδευτικής του ύλης μέσα από τις ειδικές σελίδες του περιοδικού, θα βρείτε ακόμα  αφιέρωμα στη μνήμη του Φιλιππου Μωράκη, άποψη του Νίκου Κλήμη με τίτλο “Η Ψυχολογία, η Μεθοδολογία και τα Προβλήματα στις Συνεργασίες και τις Συγχωνεύσεις των Διαμεσολαβητών” καθώς και εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με την εξαγορά της Αγροτικής Ασφαλιστικής από την ERGO.

Για να διαβάσετε το περιοδικό πατήστε εδώ

Επίσης, μαζί με το τεύχος Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί και η ειδική έκδοση “Μεσίτες & Πράκτορες, Ποιοι Πώς Πότε, θα Βρουν Λύσεις;” με μελέτη της Morax πάνω στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, τα Κανάλια Πρόσκτησης Εργασιών και την Έλλειψη στοιχείων καθώς και με συνέντευξη από την κ. Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ.

Για να διαβάσετε την ειδική έκδοση πατήστε εδώ

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το νέο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING! https://www.insurancedaily.gr/85372/