Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Α. Σαρρηγεωργίου: “Το Eurolife 2.0 είναι μόνο η αρχή” του ψηφιακού μετασχηματισμού


Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Η Eurolife ERB, ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς Ομίλους στην ελληνική αγορά, αξιοποιώντας τη δυναμική που της δίνει η πρόσφατη εξαγορά από τη Fairfax ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη υλοποίησης της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού της.

Σε εκδήλωση για το προσωπικό που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, παρουσίασε τη στρατηγική και το project Eurolife 2.0 και καλωσόρισε τη νέα εποχή ανάπτυξης για την Eurolife ERB λέγοντας χαρακτηριστικά «Όλα όσα οραματιζόμαστε τα προηγούμενα χρόνια, σήμερα με τη στήριξη του νέου μας μετόχου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Το Eurolife 2.0 είναι μόνο η αρχή!»

Για την υλοποίηση της στρατηγικής Eurolife 2.0 και τον συντονισμό όλων των επιμέρους πρωτοβουλιών, η Eurolife ERB προχώρησε στη σύσταση του Digital Transformation Office με επικεφαλής την κ. Μπέσσυ Τόγια, η οποία ηγείται επίσης της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνολογίας και Ανάπτυξης.

Η κα Μπέσσυ Τόγια δήλωσε σχετικά: «Το Eurolife 2.0 αποτελεί σημαντικό κομμάτι του μετασχηματισμού μας που είναι να απλοποιήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνεργατών μας και να ξανασχεδιάσουμε τις διαδικασίες μας με επίκεντρο τον πελάτη, προσφέροντας μια εμπειρία ανάλογης της εποχής που ζούμε».

Το Eurolife 2.0 είναι κάτι περισσότερο από ένα έργο τεχνολογίας. Είναι ένα έργο με βάθος και προοπτική που έχει ως στόχο να αναβαθμίσει τα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει η Eurolife, να βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη και των συνεργατών και να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο λειτουργίας του Ομίλου συνολικά. Όλα αυτά είναι πλέον εφικτά με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και πρακτικών που μετασχηματίζουν και ανατρέπουν την παραδοσιακή ασφαλιστική αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Α. Σαρρηγεωργίου: "Το Eurolife 2.0 είναι μόνο η αρχή" του ψηφιακού μετασχηματισμού! https://www.insurancedaily.gr/a-sarrigeorgiou-to-eurolife-2-0-ine-mono-i-archi-tis-psifiakis-epochis-tis-eurolife/