Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

ΑΧΑ: «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» στο Mobile Apps Panorama

ΑΧΑ “Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο” στο Mobile Apps Panorama

ΑΧΑ “Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο” στο Mobile Apps Panorama

Ο Μπάμπης Αναστασιάδης

Στο 1ο Mobile Apps Panorama (23 Σεπτεμβρίου 2016) προσκλήθηκε η ΑΧΑ για να παρουσιάσει την υπηρεσία «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» που επιτρέπει στους πελάτες της να λαμβάνουν 20% έκπτωση στο κόστος ασφάλισης του οχήματός τους, όταν έχουν διανύσει έως 5.000 χιλιόμετρα σε ένα έτος. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν τα πιο καινοτόμα, πρακτικά και αποτελεσματικά mobile apps της ελληνικής αγοράς.

Η υπηρεσία «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» βασίζεται εξ ολοκλήρου σε μια απλή εφαρμογή για smartphones και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο στρατηγικής της ΑΧΑ για πελατοκεντρικότητα και καινοτομία. Η Εταιρεία εισήγαγε την υπηρεσία τον Σεπτέμβριο του 2015 έχοντας εντοπίσει την ανάγκη για πιο οικονομική και δίκαιη τιμολόγηση της ασφάλισης καθώς οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αναζητούν τρόπους να μειώσουν το κόστος της ασφάλισής τους.

Στόχος της ΑΧΑ με το «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» είναι να μειώσει το κόστος που καλούνται να καταβάλουν ετησίως οι πελάτες της Εταιρείας για την ασφάλισή τους, διατηρώντας παράλληλα το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει (το 90% των ασφαλισμένων στην ΑΧΑ δηλώνουν ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι).

Ο Διευθυντής Marketing, Ανάπτυξης Προϊόντων και Επικοινωνίας της ΑΧΑ, Μπάμπης Αναστασιάδης, ανέφερε: «Για να εξελισσόμαστε αποτελεσματικά πρέπει να ακούμε με προσοχή τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας και να προσαρμόζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε αυτές. Το “Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο” είναι μια ιδιαίτερα καινοτόμα υπηρεσία που οι ασφαλισμένοι μας αγκάλιασαν και ανέδειξαν. Καθημερινά εργαζόμαστε για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ενώ θέλουμε να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας με άλλα στελέχη της αγοράς ώστε από κοινού να δημιουργούμε τη μέγιστη αξία προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται».

Η ΑΧΑ Ελλάδας βραβεύθηκε προσφάτως σε επίπεδο Περιφέρειας AXA Emerging Markets EMEA – LATAM (ανάμεσα σε 29 χώρες) για το «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο». Η υπηρεσία μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της ΑΧΑ και είναι διαθέσιμη για υφιστάμενους και νέους πελάτες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 13 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΑΧΑ: «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» στο Mobile Apps Panorama! https://www.insurancedaily.gr/acha-odigo-ligo-plirono-ligo-sto-mobile-apps-panorama/