Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Affidea: Ανάπτυξη με εφαλτήριο τις πρότυπες υπηρεσίες υγείας


Πρότυπες υπηρεσίες υγείας και ανάπτυξη εστιασμένη στην πελατοκεντρική φιλοσοφία μέσα από την υιοθέτηση τεχνολογίας αιχμής αλλά και τη συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας.

Αυτή είναι η στρατηγική της Affidea που αποτελεί έναν από του μεγαλύτερους επενδυτές και παρόχους στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας. Με το ίδιο της το Brand name να σημαίνει πολλά για την κουλτούρα της και τους ανθρώπους της (AF(inity),  FI(delity), IDEA ) η εταιρεία στοχεύει σε κάθε της πρακτική “η υγεία να είναι πάνω από όλα” για να μπορεί να παρέχει σε πελάτες και συνεργάτες το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Για αυτό και η προηγμένη τεχνολογία παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της. Σήμερα στην Ελλάδα πραγματοποιεί 2 εκατ. διαγνωστικές εξετάσεις, διατηρεί 16 ιδιωτικά ιατρικά κέντρα, έχει περίπου 500.000 ασθενείς ετησίως, απασχολεί 245 εργαζόμενους και 52 γιατρούς.

Η ανάπτυξή της μαρτυρά και το ρόλο που θα παίξει στο χώρο της υγείας τα επόμενα χρόνια, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η Εθνική Ασφαλιστική εξυπηρετεί τα ατομικά της ασφαλιστήρια συμβόλαια μέσω της affidea. Όλα τα διαγνωστικά κέντρα της affidea είναι εγκατεστημένα σε πρότυπους ιατρικούς χώρους και συνδεδεμένα μεταξύ τους με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Affidea: Ανάπτυξη με εφαλτήριο τις πρότυπες υπηρεσίες υγείας! https://www.insurancedaily.gr/affidea-anaptyxi-efaltirio-tis-protypes-ypiresies-ygias/