ΥΓΕΙΑ

Affidea Δάφνης: Στην αιχμή της τεχνολογίας

Affidea

Η Affidea στη Δάφνη δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη για άριστης ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου, ενδυναμώνοντας την παρουσία της στα νότια προάστια της Αττικής. Το υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο αναβαθμίστηκε και εξοπλίστηκε με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων.

Το κοινό είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιεί κρίσιμες εξετάσεις για την υγεία του, με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, διασφαλίζοντας αποτελέσματα απόλυτης αξιοπιστίας. Στις κομψές και μοντέρνες εγκαταστάσεις του το κέντρο αναδεικνύει τη νέα του αισθητική και ατμόσφαιρα, ενώ βελτιώνει συνολικά την εμπειρία των εξεταζόμενων.

Στο κέντρο πραγματοποιούνται υπερηχογραφικές εξετάσεις, triplex αγγείων, μαγνητική τομογραφία, ψηφιακή ακτινογραφία, ψηφιακή μαστογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας από έμπειρο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας. Επιπλέον, διενεργούνται εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως μαγνητική πολυπαραμετρική εγκεφάλου και προστάτη, παρακέντηση θυρεοειδούς και μαστού, ελαστογραφία θυρεοειδούς και μαστού. Παράλληλα, λειτουργεί Πρότυπο Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, εξοπλισμένο με τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισμό, με στόχο την κάλυψη όλου του φάσματος των εργαστηριακών εξετάσεων.

Tο κέντρο αποδεικνύει την Ποιότητα λειτουργίας του και παροχής Υπηρεσιών Υγείας, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012 από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης και ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 από τον διεθνή Φορέα Πιστοποίησης DNV, που είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης UKAS.

Η Affidea Δάφνης, στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης και αναβάθμισης των υπηρεσιών της, παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στους εξεταζόμενους της. Το κέντρο λειτουργεί επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 226 και είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους ασφαλιστικούς φορείς καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Affidea Δάφνης: Στην αιχμή της τεχνολογίας! https://www.insurancedaily.gr/affidea-dafnis-stin-echmi-tis-technologias/