Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AIG Group
Πληρώνει για να κρατήσει το Προσωπικό


Η AIG ανακοίνωσε ότι σταματά 14 Προγράμματα Αμοιβής 5.600 υπαλλήλων και Πρακτόρων της. Πρόκειται για μπόνους και προμήθειες που έχουν ήδη κερδίσει οι Εργαζόμενοι αλλά εθελοντικά αποφάσισαν να αναβάλουν την είσπραξή τους μέχρι την ώρα της σύνταξής τους ώστε να συμπληρώσουν το τότε εισόδημά τους ή να πληρώσουν τις σπουδές των παιδιών τους.

Η Κρίση όμως, ανάγκασε τους εργαζομένους να παραιτηθούν από αυτή την επιλογή και να ζητήσουν την άμεση είσπραξη των χρημάτων που δικαιούνται με όποιες ποινές προείσπραξης συνεπάγεται η προ-είσπραξή τους, φοβούμενοι την κατάρρευση της Εταιρείας και την απώλεια του εφάπαξ τους.
Η Εταιρία ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να σταματήσει το εν λόγω Πρόγραμμα και προθυμοποιήθηκε να εκταμιεύσει αμέσως το εφάπαξ των εργαζομένων, προκειμένου να τους κρατήσει στις εργασίες τους, εγκρίνοντας το ποσό των 500 εκατ. δολαρίων για αυτό το σκοπό.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIG Group
Πληρώνει για να κρατήσει το Προσωπικό ! https://www.insurancedaily.gr/aig-group%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba/