Ασφάλιση Κατοικίας Ειδήσεις & Νέα

AIG: Παράταση της έκπτωσης 20% για τα συμβόλαια κατοικίας

Home Insurance

homeinsurance1

Η AIG παρατείνει την καμπάνια για την έκπτωση 20% στα προγράμματα κατοικίας, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου. Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας το προηγούμενο διάστημα, η AIG επεκτείνει τη διάρκειά της, αναγνωρίζοντας το αυξημένο ενδιαφέρον των καταναλωτών και του δικτύου συνεργατών, για την ασφάλιση κατοικίας.

Η AIG παρέχει έκπτωση ύψους 20% στα τελικά ασφάλιστρα κατοικίας για νέες εργασίες, με καθαρό ιστορικό ζημιών την τελευταία τριετία και αφορά τα εξής προγράμματα κατοικίας: Απλή (κύρια και εξοχική), Διευρυμένη (κύρια και εξοχική), Πλήρης (κύρια και εξοχική) και Συμφωνημένες αξίες (κύρια).

Η Σωτηρία Μαράκη, Head of Personal Property, South Zone EMEA, σχολίασε σχετικά:

«Μετά από ένα επιτυχημένο τρίμηνο, με σημαντική αύξηση στη ροή των εργασιών για τα συμβόλαια κατοικίας, αποφασίσαμε να παρατείνουμε την έκπτωση ύψους 20% στις νέες εργασίες, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.  Με τη συγκεκριμένη μας κίνηση αναγνωρίζουμε τη στήριξη του καταναλωτικού κοινού και ταυτόχρονα ανταποκρινόμαστε στο αίτημα των συνεργατών μας για επέκταση της καμπάνιας. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, που θα καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες του καταναλωτή, αλλά και να παρέχουμε τα κατάλληλα κίνητρα και εργαλεία στους συνεργάτες μας, ώστε να επιτύχουν αύξηση στην κερδοφορία τους».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIG: Παράταση της έκπτωσης 20% για τα συμβόλαια κατοικίας! https://www.insurancedaily.gr/aig-paratasi-tis-ekptosis-20-gia-ta-symvolea-katikias/