Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AIGAION Ασφαλιστική: Ασφάλιση Φωτογραφικού Υλικού του Μουσείου Μπενάκη

ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΤην AIGAION Ασφαλιστική εμπιστεύτηκε το Ινστιτούτο Πολιτισμού Έντευξις για την ασφάλιση της μεταφοράς και της έκθεσης 80 φωτογραφιών του διεθνούς φήμης φωτογράφου Κωνταντίνου Μάνου, που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη.

Το φωτογραφικό υλικό θα παρουσιαστεί στο κοινό στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Photometria, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Ιωαννίνων.
Η έκθεση του κ. Μάνου, με τίτλο “Τhe Greek Portfolio” περιλαμβάνει φωτογραφίες με καθημερινές στιγμές από τα απομακρυσμένα χωριά και νησιά της Ελλάδας του ’60, οι οποίες μεταφέρθηκαν από το Μουσείο Μπενάκη στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων, όπου και θα εκτίθενται από τις 5 εώς τις 30 Ιουνίου 2014.
Η AIGAION Ασφαλιστική διαθέτει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης έργων τέχνης, που καλύπτουν συλλογές ιδιωτών και επαγγελματιών από κάθε πιθανό κίνδυνο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIGAION Ασφαλιστική: Ασφάλιση Φωτογραφικού Υλικού του Μουσείου Μπενάκη! https://www.insurancedaily.gr/aigaion-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d/