Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AIGAION Ασφαλιστική: Νέα διάκριση του σκάφους με τα «χρώματα» της AIGAION

ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΜία ακόμη πρωτιά κατέκτησε το σκάφος ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ-AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε., καθώς βρέθηκε στην κορυφή της γενικής κατάταξης στην κατηγορία IRC, στο 51ο Ράλλυ Αιγαίου.

Με κυβερνήτη την παγκόσμια πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας Αλίκη Κούρκουλου και έμπειρο πλήρωμα, το σκάφος κέρδισε πετυχαίνοντας καλές θέσεις σε όλες τις ιστιοδρομίες, -Μήλο, Αστυπάλαια, Ιο, Σούνιο, – σε έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές λόγω των ασθενών ανέμων.

Επόμενος σταθμός για το σκάφος ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ-AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε., θα είναι η Κέρκυρα, όπου θα βρίσκεται στις 3 Αυγούστου για να συμμετάσχει στην 26η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Eβδομάδα Ιονίου.

Επισημαίνεται ότι, η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. θα είναι χορηγός όλης της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι, το σκάφος κατέκτησε την 1η θέση στη κατηγορία ORCi και στο 47ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου στις αρχές Ιουνίου 2014.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIGAION Ασφαλιστική: Νέα διάκριση του σκάφους με τα «χρώματα» της AIGAION! https://www.insurancedaily.gr/aigaion-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%ba%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%85/