Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης αλλοδαπών

logo aigaion asfalistiki

logo aigaion asfalistikiΝέο πρόγραμμα ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος για αλλοδαπούς πολίτες δημιούργησε η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε.

Πρόκειται για μία συμφέρουσα οικονομικά και ποιοτικά επιλογή για τους  ασφαλισμένους και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων της.

Το νέο πρόγραμμα παρέχει κάλυψη μόνο στα Δημόσια Νοσοκομεία και διατίθεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Οι παροχές και οι προϋποθέσεις ανάληψης κινδύνου είναι ίδιες με αυτές του αντίστοιχου προγράμματος προσωπικού ατυχήματος που παρέχει κάλυψη και για τα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, καλύπτει θάνατο από ατύχημα, μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα, μερική ανικανότητα, ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ατύχημα ή ασθένεια, ενώ η νοσοκομειακή περίθαλψη από ατύχημα ή ασθένεια καλύπτεται μόνο σε Δημόσια Νοσοκομεία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης αλλοδαπών! https://www.insurancedaily.gr/aigaion-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-e-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83/