Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Aσφάλιση αστικής ευθύνης των εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Εταιρίας Πρόληψης για τον καρκίνο

logo aigaion asfalistiki

logo aigaion asfalistikiΤην ασφάλιση αστικής ευθύνης των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η Πανελλήνια Εταιρία Πρόληψης για τον καρκίνο του στήθους το Σάββατο 5 Ιουλίου και από τις 7 έως τις 11 Ιουλίου 2014, ανέλαβε η AIGAION Ασφαλιστική ΑΕ.

Στο πλαίσιο της δράσης «Γυμνάσου με στόχο», θα πραγματοποιηθούν στην Ακτή Βουλιαγμένης προγράμματα γυμναστικής το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 από τις 18:00 μμ έως τις 20:00 μμ και από τη Δευτέρα 7 έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 τις ίδιες ώρες. Παράλληλα θα διενεργούνται από γιατρούς δωρεάν κλινικές εξετάσεις ψηλάφισης του στήθους στις γυναίκες που θα επισκεφτούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Η AIGAION Ασφαλιστική ΑΕ καλύπτει με το πλήρες πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης που διαθέτει την Πανελλήνια Εταιρία Πρόληψης για τον καρκίνο για τυχόν απαιτήσεις και αποζημιώσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των παραπάνω εκδηλώσεων.

Η AIGAION διαθέτει προγράμματα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης για όλες τις περιπτώσεις ενώ σε συνεργασία με ισχυρούς αντασφαλιστικούς οίκους έχει τη δυνατότητα καλύψεων πολύ μεγάλων ασφαλιζόμενων κεφαλαίων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Aσφάλιση αστικής ευθύνης των εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Εταιρίας Πρόληψης για τον καρκίνο! https://www.insurancedaily.gr/aigaion-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-e-a%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%8d%ce%bd/