Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ALICO
2008: Αύξηση Ασφαλίστρων 9,3%
Νέας Παραγωγής 30%!


Αύξηση στην Παραγωγή Ασφαλίστρων σημείωσε για άλλη μια χρονιά η ALICO Ελλάδος το 2008. Τα Ασφάλιστρα έφτασαν τα 294 εκατομμύρια Ευρώ, έναντι 269 εκατομμυρίων το 2007, σημειώνοντας αύξηση 9,3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η νέα Παραγωγή αυξήθηκε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30% .

Εκτός από την καλή εικόνα που εμφανίζουν οι πωλήσεις ατομικών συμβολαίων Ζωής και Υγείας, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή του Κλάδου Ομαδικών Ασφαλειών της Εταιρείας. Είναι γνωστό στην Αγορά ότι η ALICO κατέχει εδώ και πολλά χρόνια την πρώτη θέση στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, έχοντας κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Η εξαιρετική αυτή επίδοση αποτελεί συνέχεια των αντίστοιχων αποτελεσμάτων που κάθε χρόνο επιτυγχάνει η ALICO, τόσο σε ποσοτικό όσο και σε ποιοτικό επίπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εταιρεία βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς που χαρακτηρίζουν το έργο μιας ασφαλιστικής εταιρείας Ζωής.

Σε δήλωσή του ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρείας Δημήτρης Μαζαράκης είπε:

«Είμαστε υπερήφανοι που η Εταιρεία μας διαθέτει ανθρώπους με ικανότητες και θέληση να συμβάλλουν στη συνεχή ανάπτυξη των εργασιών της. Οι σημερινές επιτυχίες είναι φυσικό επακόλουθο της άρτιας οργάνωσης και εταιρικής δομής της ALICO, αλλά και αποτέλεσμα τόσο της συνετής στρατηγικής που ακολουθεί η Εταιρεία όσο και του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουν οι άνθρωποί της.

Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στη συμβολή του Agency, το οποίο είχε και θα έχει πάντα την αμέριστη υποστήριξη της Εταιρείας, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα σημαντικό άξονα για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ ολόκληρο το ανθρώπινο δυναμικό της ALICO, που με αφοσίωση, εργατικότητα και πάνω απ’ όλα κορυφαίο επίπεδο επαγγελματισμού και συνέπειας προς τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους μας επιτελεί το καθήκον του κατά τον καλύτερο τρόπο. Όλα όσα έχουμε επιτύχει αποτελούν εγγύηση για το παρόν, αλλά και τη βάση για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις στο μέλλον».Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ALICO
2008: Αύξηση Ασφαλίστρων 9,3%
Νέας Παραγωγής 30%! ! https://www.insurancedaily.gr/alico-2008-%ce%b1%cf%8d%ce%be%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%cf%81%cf%89%ce%bd-93-%ce%bd%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae%cf%82/