Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Alico AIG ΑΕΔΑΚ
Αλλαγές Στελεχών


Νέος Γενικός Διευθυντής στην Alico AIG ΑΕΔΑΚ ανέλαβε ο κ. Θεόδωρος Μπάρδης, ο οποίος εργάζεται στην Εταιρία από το 1988 και έχει περάσει με Επιτυχία από διάφορες Ανώτερες Στελεχιακές Θέσεις. Η τελευταία θέση που κατείχε στην Εταιρία ήταν του Περιφερειακού Διευθυντή Πωλήσεων Νοτιοανατανατολικής Ευρώπης (Regional Executive), ενώ στο παρελθόν δραστηριοποιούνταν στους τομείς Διοίκησης Πωλήσεων Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Ασφαλιστικών Προϊόντων. Ο Θεόδωρος Μπάρδης είναι κάτοχος Πανεπιστημιακών τίτλων με Ειδίκευση στο Banking&Finance.

Η τοποθέτηση αυτή σηματοδοτεί την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνεται από την Διοίκηση στην περαιτέρω Ανάπτυξη Εργασιών και απόκτηση Συνεργιών της μέσω της πλήρους Ενσωμάτωσής της στις Δομές της AIG η οποία έχει παρουσία σε περισσότερες από 130 Xώρες και Διοικητικές Περιφέρειες. Στον Όμιλο ανήκουν κορυφαίες Εταιρίες Συνταξιοδοτικών, Αποταμιευτικών Προγραμμάτων, Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Διαχείρισης Κεφαλαίων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για την τοποθέτηση του κ. Θ Μπάρδη ο αντιπρόεδρος της AIG και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της και Περιφερειακός Πρόεδρος Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης κ. Ανδρέας Βασιλείου, δήλωσε «Συγχαίρουμε τον κ. Μπάρδη για την νέα του θέση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία»


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Alico AIG ΑΕΔΑΚ
Αλλαγές Στελεχών! https://www.insurancedaily.gr/alico-aig-%ce%b1%ce%b5%ce%b4%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%87%cf%8e%ce%bd/