Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Alico AIG Life:
Κέντρο Εκπαίδευσης η Ελλάδα!


Στο πλαίσιο του προγράμματος Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού της Alico AIG Life και με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της από διάφορες χώρες του κόσμου πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα τρία σημαντικά Σεμινάρια. Τα Σεμινάρια αυτά είχαν ως στόχο την ενδυνάμωση των Ηγετικών Ικανοτήτων των στελεχών που συμμετείχαν και την ευθύνη της υλοποίησής τους είχε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας στην Ελλάδα.

Τα σεμινάρια «Τhe Leader Within», «Leading Managers και «Strategic Leadership in the Marketplace» έχουν σχεδιαστεί στην έδρα της Εταιρείας στις ΗΠΑ και απευθύνονται σε στελέχη με ηγετικό ρόλο, ενώ δίνουν επίσης έμφαση στην εμπέδωση της εταιρικής κουλτούρας σε παγκόσμιο επίπεδο. Για το λόγο αυτό καταβάλλεται πάντα προσπάθεια οι συμμετέχοντες να προέρχονται από διάφορες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Εταιρεία.

Κατά τη φετινή χρονιά τα σεμινάρια παρακολούθησαν 56 υψηλόβαθμα στελέχη της Εταιρείας από 12 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, εκ των οποίων 12 ήταν από την Ελλάδα, ενώ οι εισηγητές προέρχονταν από τις ΗΠΑ.

Τα βασικά θέματα κινήθηκαν στο πλαίσιο της στρατηγικής εφαρμογής των συμπεριφορών ενός ηγετικού στελέχους μέσα από τη χρήση μοντέλων και πρακτικών που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία και που αποσκοπούν στην παρακίνηση της ομάδας για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προκλήσεων και για την προβολή μιας επιτυχημένης και υγιούς εταιρικής εικόνας.

Είναι η έβδομη χρονιά που εκπαιδευτικές ενέργειες τέτοιας εμβέλειας οργανώνονται στην Αθήνα, γεγονός που επιβεβαιώνει το σημαντικό ρόλο της Ελλάδας στον τομέα της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης στελεχών της Αlico AIG Life διεθνώς.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Alico AIG Life:
Κέντρο Εκπαίδευσης η Ελλάδα!! https://www.insurancedaily.gr/alico-aig-life%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/