Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Alico AIG Life
Συνέδριο στην Κύπρο & Νότια Ελλάδα


Με Επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες Εκπαιδευτικό Συνέδριο της Alico AIG Life στην Κύπρο. Στο Συνέδριο συμμετείχαν οι Kορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Εταιρίας από την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Παράλληλα, το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους οι Α. Βασιλείου, Vice President American International Group, Director and Executive Vice President – Alico και Β. Παππάς, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος Κλάδου Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των Εργασιών, εξετάσθηκε σειρά Θεμάτων που αφορούν στα Ασφαλιστικά Προγράμματα Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας, ενώ αναλύθηκαν Θέματα σχετικά με το Έργο του Ασφαλιστικού Συμβούλου και την περαιτέρω Ενίσχυση της Αποδοτικότητας και της Αποτελεσματικότητας της Εργασίας του. Στα πλαίσια αυτά, διακεκριμένοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Εταιρίας μοιράστηκαν τις Εμπειρίες τους με τους Συναδέλφους τους, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η Ομιλία του κ. Α. Βασιλείου, ο οποίος έθεσε τις Κατευθυντήριες Γραμμές για τα επόμενα χρόνια, πάντα με γνώμονα την παροχή Υπηρεσιών του ανώτερου δυνατού επιπέδου.

Οι Συμμετέχοντες έμειναν στην Πάφο, ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολλές όμορφες γωνιές του νησιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Λευκωσία, επισκέφθηκαν τα Κεντρικά Γραφεία της Alico AIG Life Κύπρου, όπου τους επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από τα Στελέχη της Εταιρίας με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Α. Καρπασίτη.

Παράλληλα, μάθαμε ότι με την ίδια επιτυχία ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουνίου, 2008, και το Συνέδριο Νοτίου Ελλάδος της Alico AIG Life, στο οποίο συμμετείχε το Παραγωγικό Δυναμικό της Εταιρίας από την περιοχή της Πελοποννήσου. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα και το τίμησαν με την παρουσία τους οι Σ. Ταγκόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Alico AIG Life Ελλάδος, Δ. Μαζαράκης, Chief Sales & Marketing Officer, Γ. Ζερβουδάκης, Agency Director Ελλάδος, Β. Λυμπέρης, Δ/ντής Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας, καθώς και άλλα Στελέχη της Εταιρίας.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου έγινε Απολογισμός της πορείας των Εργασιών της Εταιρίας στην Περιοχή για το πρώτο εξάμηνο του Έτους, καθώς και των Πλάνων για το δεύτερο εξάμηνο. Ακολούθησαν Ομιλίες και Παρουσιάσεις από Στελέχη της Alico AIG Life, καθώς και Διακεκριμένους Συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος, μεταξύ των οποίων και του Λ. Χριστοδουλίδη, Senior Agency Manager.

Στην Ομιλία του ο κ. Σ. Ταγκόπουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη της Αγοράς για Επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Συμβούλους υψηλού επιπέδου, καθώς και στις Προοπτικές Ανάπτυξης της Εταιρίας στην περιοχή. Η Alico AIG Life ξεχωρίζει για τον Επαγγελματισμό των Ανθρώπων της, την Τεχνογνωσία και την συνετή Πολιτική που ακολουθεί, αποτελώντας Μέτρο Σύγκρισης για ολόκληρη την αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Alico AIG Life
Συνέδριο στην Κύπρο & Νότια Ελλάδα! https://www.insurancedaily.gr/alico-aig-life%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf-%ce%bd%cf%8c%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/