Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Alico AIG Life: Κορυφαίες Διακρίσεις


Σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η «Βραδιά Επιτυχιών 2007» της Alico, για τον εορτασμό μιας ιδιαίτερα ικανοποιητικής χρονιάς. Συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 1.000 Συνεργάτες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, προκειμένου να τιμήσουν και να συγχαρούν τους βραβευόμενους συναδέλφους τους.

Το «Λεξικό της Επιτυχίας» -πρωτότυπη βιντεοπαρουσίαση- που πλαισίωσε όλα τα δρώμενα συνόδεψαν με ιδιαίτερο δυναμισμό και πάθος τα καταξιωμένα στελέχη αλλά και νέοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι συμμετείχαν με πολύ κέφι σε αυτή την παραγωγή. Βέβαια, το χειροκρότημα… έκλεψαν οι βραβεύσεις των Κορυφαίων Συνεργατών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο δείπνο, με τις απαραίτητες προπόσεις, ευχές και υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο Γενικός Διευθυντής Σωτήρης Ταγκόπουλος έκανε μια σύντομη αναδρομή στην 25άχρονη πορεία του «Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών», ενός επίλεκτου σώματος άξιων και ικανών Συνεργατών που διαχρονικά έχει συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη του Δικτύου της εταιρείας. Αναφέρθηκε επίσης σε όλους όσοι έχουν την ευθύνη του συντονισμού των Γραφείων Πωλήσεων, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι καθημερινά «κλωνοποιούν τον καλό τους εαυτό και έχουν δημιουργήσει μια μοναδική παρακαταθήκη επιτυχιών που μετράει ήδη 44 χρόνια ιστορίας στην Ελλάδα».

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την πορεία της Εταιρείας και τους ανθρώπους της εξέφρασε και ο Ανδρέας Βασιλείου, Vice President American International Group, Director and Executive Vice President της Alico.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Vice President American International Group,
Director and Executive Vice President ALICO

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γενικός Διευθυντής της ALICO AIG Life Ελλάδας

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
Διευθυντής Πωλήσεων Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας

Άποψη από την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η Eκδήλωση

Τα μέλη του «Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών»

Τα μέλη του «Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών»
Τους Million Dollar Producers του 2007 παρουσίασε στην Εκδήλωση ο κ. Νίκος Δασκαλάκης, Regional Vice President – Agency Central & Eastern Europe

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Alico AIG Life: Κορυφαίες Διακρίσεις! https://www.insurancedaily.gr/alico-aig-life-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/