Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Alico: Συνεργασία με το «Ερρίκος Ντυνάν»


Alico

Την υπογραφή Συνεργασίας με το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» ανακοίνωσε πρόσφατα η Alico. Στο πλαίσιο της συμφωνίας εξασφαλίζεται μια σειρά από σημαντικά προνόμια για τους Aσφαλισμένους της Εταιρείας.

Συγκεκριμένα, τα κυριότερα σημεία της συμφωνίας έχουν ως εξής:

  • Παρέχεται σημαντική έκπτωση στο τελικό τιμολόγιο του νοσοκομείου για όλους τους Aσφαλισμένους της Alico με Ατομικό ή Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο.
  • Η ενεργοποίηση του Κοινωνικού Φορέα Ασφάλισης του Ασφαλισμένου γίνεται αυτόματα μέσω του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα την ταχύτερη αποζημίωσή του.
  • Επιπλέον, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Alico παρέχεται 24ωρη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση σχετικά με το νοσοκομείο.

Τα προνόμια αυτά παρέχονται στο πλαίσιο του Alico Benefit Club, του δυναμικού συστήματος που προσφέρεται χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από την Alico στους ήδη Ασφαλισμένους της με Ατομικό ή Ομαδικό Συμβόλαιο Νοσοκομειακής Περίθαλψης και καλύπτει το χώρο τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Ιατρικής Περίθαλψης. Ο Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας Σωτήρης Λεβάκος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η νέα αυτή Συνεργασία θα συμβάλει στην ακόμη υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση του Ασφαλισμένου της Alico μέσα από απλές και σύντομες διαδικασίες, που έχουν πάντα τη σφραγίδα της αξιοπιστίας και της προσήλωσης στον ανθρώπινο παράγοντα που χαρακτηρίζει το Εταιρικό μας προφίλ».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Alico: Συνεργασία με το «Ερρίκος Ντυνάν»! https://www.insurancedaily.gr/alico-synergasia-me-to-errikos-ntynan/