Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Allianz Ελλάδος: Διήμερο εργασίας στην Αράχωβα


Στην Αράχωβα πραγματοποιήθηκε, για τρίτη συνεχή χρονιά, το διήμερο εργασίας των Επικεφαλής Υποκαταστημάτων Πωλήσεων της Allianz Ελλάδος αλλά και επίλεκτων Συντονιστών, με θέμα την «Ανάπτυξη των Πωλήσεων», παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου & CEO της εταιρίας Πέτρου Παπανικολάου.

Ο απολογισμός εργασιών του πρώτου διμήνου και η παρουσίαση χορηγικών θεμάτων, από την παγκόσμια δραστηριότητα της Allianz, ήταν οι κύριες θεματικές ενότητες που απασχόλησαν τους σύνεδρους την πρώτη ημέρα εργασίας.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με την παρουσίαση της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της Allianz «i2s – ιδέες επιτυχίας», όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σ΄ ένα ιδιαίτερα δημιουργικό εργαστήριο καινοτομίας.

Μεταξύ άλλων έγινε και ο απολογισμός του πρώτου εξαμήνου λειτουργίας του εκπαιδευτικού κέντρου Allianz Achievers Academy, καθώς και μια ενδιαφέρουσα, διεξοδική αναφορά στα πρότυπα ηγεσίας που υιοθετούνται από κάθε επικεφαλής παραγωγικής μονάδας της Allianz παγκοσμίως.

Ευχάριστη παρένθεση, στα πλαίσια του διημέρου, το “παιχνίδι επικοινωνίας”, που διοργάνωσε με επιτυχία η Trekking Hellas.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Allianz Ελλάδος: Διήμερο εργασίας στην Αράχωβα! https://www.insurancedaily.gr/allianz-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%bf-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%87%ce%bf/