Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Allianz Ελλάδος: Ετήσια Συνάντηση Στελεχών


Στην Αράχωβα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, το διήμερο εργασίας των Επικεφαλής Υποκαταστημάτων Πωλήσεων της Allianz Ελλάδος αλλά και επίλεκτων Συντονιστών, με θέμα την «Ανάπτυξη των Πωλήσεων», παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου & CEO της εταιρείας Πέτρου Παπανικολάου.

Στο πλαίσιο του διημέρου ο Π. Παπανικολάου αναφέρθηκε στα εξαιρετικά αποτελέσματα της Allianz Ελλάδος για το 2007, δίνοντας έμφαση στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας για την αύξηση των Μεριδίων της και των Κερδών της στην Ελληνική Αγορά για την επόμενη τριετία.

Ο απολογισμός εργασιών του πρώτου διμήνου και η παρουσίαση χορηγικών θεμάτων, από την παγκόσμια δραστηριότητα της Allianz, ήταν οι κύριες θεματικές ενότητες που ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας εργασίας.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με την παρουσίαση της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της Allianz «i2s – ιδέες επιτυχίας», όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερα δημιουργικό εργαστήριο καινοτομίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων αναφορές στα αποτελέσματα του προγράμματος στελέχωσης των γραφείων αλλά και στον απολογισμό του πρώτου εξαμήνου λειτουργίας του εκπαιδευτικού κέντρου Allianz Achievers Academy, καθώς και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όπως και διεξοδική, αναφορά στα πρότυπα ηγεσίας που υιοθετούνται από κάθε επικεφαλής παραγωγικής μονάδας της Allianz παγκοσμίως.

Ευχάριστη παρένθεση, στα πλαίσια του διημέρου, το «Παιχνίδι Επικοινωνίας», που διοργάνωσε με επιτυχία η Trekking Hellas.

Το διήμερο ολοκληρώθηκε με την επιβεβαίωση των παραγωγικών στόχων του δεύτερου διμήνου του έτους. Κλείνοντας δε ο Π. Παπανικολάου αναφέρθηκε στη «συνεπή και διαρκή ανάπτυξη των εργασιών ως την ασφαλέστερη οδό για τη δημιουργία και διατήρηση κορυφαίων επαγγελματικών προτύπων».

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά και, πλήρεις δημιουργικών ερεθισμάτων, οι συμμετέχοντες επέστρεψαν δεσμευμένοι για ακόμη καλύτερα παραγωγικά αποτελέσματα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Allianz Ελλάδος: Ετήσια Συνάντηση Στελεχών! https://www.insurancedaily.gr/allianz-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%87%cf%8e%ce%bd/