Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Allianz Ελλάδος: Στο Βερολίνο οι Κορυφαίοι των Α/Κ


Με ένα υπέροχο ταξίδι στο Βερολίνο, την ιστορική και επίκαιρη πρωτεύουσα της Γερμανίας, επιβράβευσε η Allianz Ελλάδος τους κορυφαίους συνεργάτες της στο Διαγωνισμό Πωλήσεων Αμοιβαίων Κεφαλαίων.Γεμάτο από ενδιαφέροντα μουσεία, θέατρα, αξιοθέατα, φυσικό πλούτο και πολλά πολιτιστικά δρώμενα να διοργανώνονται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, το Βερολίνο διατηρεί δικαίως την εικόνα ενός από τους πιο ολοκληρωμένους προορισμούς της Ευρώπης.

Όσοι συμμετείχαν στο ταξίδι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την όμορφη Δρέσδη, την πιο μπαρόκ πόλη της Γερμανίας και πρώην έδρα των βασιλιάδων της Σαξονίας, φημισμένη για τα μοναδικά της μουσεία, αλλά και να ξεναγηθούν στο ιστορικό της κέντρο.

Με τη δέσμευση για επίτευξη ακόμη υψηλότερων στόχων, αλλά και ενισχυμένη παρουσία των συνεργατών στον επόμενο προορισμό του διαγωνισμού πωλήσεων αντίστοιχων προϊόντων, που επελέγη να είναι η Νέα Υόρκη, οι φετινοί επιτυχόντες αποχαιρέτησαν το Βερολίνο έχοντας αποκομίσει τις θετικότερες εντυπώσεις.
Συγχαρητήρια σε όλους!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Allianz Ελλάδος: Στο Βερολίνο οι Κορυφαίοι των Α/Κ! https://www.insurancedaily.gr/allianz-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%af%ce%bd%ce%bf-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%bf%ce%b9-%cf%84%cf8-2/