Στελέχη και Μετακινήσεις

Allianz: Εμπορικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Σ. Μαλαχιάς – Αποχωρεί η κα Ν. Σταθούρου

Allianz

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά, η Allianz Ελλάδος ενισχύει την εμπορική της λειτουργία και δημιουργεί Εμπορική Διεύθυνση κάτω από την οποία εντάσσονται οι Πωλήσεις και το τμήμα Market Management & Επικοινωνίας. Εμπορικός Διευθυντής αναλαμβάνει από 1η Μαρτίου 2018 ο κ. Στέφανος Μαλαχιάς, ο οποίος θα έχει υπό την ευθύνη του τη δημιουργία και εφαρμογή της συνολικής Εμπορικής Στρατηγικής της εταιρείας.

Ο κ. Μαλαχιάς διαθέτει πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις σε πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, ενώ, η τελευταία θέση που κατείχε ήταν Regional Director στο Group Telefonica όπου ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των πωλήσεων σε Ευρώπη και Ασία.

Η κ. Νόρα Σταθούρου, μέχρι πρότινος Διευθύντρια Πωλήσεων, αποχωρεί από την Allianz στις 28 Φεβρουαρίου 2018. Η κ. Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος δήλωσε σχετικά «Ευχαριστώ θερμά την κ. Σταθούρου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε στην εταιρεία μας και με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον κ. Μαλαχιά στην οικογένεια της Allianz.»


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Allianz: Εμπορικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Σ. Μαλαχιάς - Αποχωρεί η κα Ν. Σταθούρου! https://www.insurancedaily.gr/allianz-eborikos-diefthyntis-analamvani-o-s-malachias-apochori-ka-n-stathourou/