Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Allianz παγκόσμιος εταίρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής 2021-2029


Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Allianz ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους στην περίοδο 2021-2029. Μέσω αυτής της συμφωνίας χορηγίας, η Allianz θα συνεργαστεί με τη ΔΟΕ για την παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων για την υποστήριξη του Ολυμπιακού Κινήματος και των Οργανωτικών Επιτροπών των Ολυμπιακών Αγώνων, με στόχο να προσφέρει αυτές τις ασφαλιστικές λύσεις στις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές σε όλο τον κόσμο και τις Ολυμπιακές ομάδες και αθλητές τους.

Η υποστήριξη θα περιλαμβάνει ήδη υπάρχοντα προϊόντα, όπως η ασφάλιση του στόλου οχημάτων, της περιουσίας και των ατυχημάτων, αλλά και ασφαλιστικές λύσεις για τα μελλοντικά προϊόντα και υπηρεσίες, με γνώμονα τις τεχνολογικές αλλαγές.

Τη συνεργασία ανακοίνωσε o Αργυρός Ολυμπιονίκης Colin Jackson, ενώ ο o Jean Marc Pailhol Επικεφαλής του ομίλου της Allianz στο Market Managennt & Distribution ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή μετά από 9 μήνες σκληρής δουλειάς. “Είναι επίσημο η Allianz και η ΔΟΕ είναι συνεργάτες. Όταν εργαστήκαμε για να προετοιμαστούμε είχα μία ερώτηση γιατί να αποφασίσει η Allianz να γίνει ο βασικότερος ασφαλιστικός συνεργάτης της ΔΟΕ. Και η απάντηση είναι επειδή οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο και εμείς η μεγαλύτερη ασφαλιστική στον κόσμο”. Μέσα από αυτή τη συνεργασία η Allianz αναμένει να ενισχύσει την ανάπτυξή της και στην αγορά της Κίνας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Allianz παγκόσμιος εταίρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής 2021-2029! https://www.insurancedaily.gr/allianz-pagkosmios-eteros-tis-diethnous-olybiakis-epitropis-2021-2029/