Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Allianz Suisse αγοράζει την DAS Ελβετίας


Ο Όμιλος Allianz συμφώνησε να αποκτήσει την ασφαλιστική εταιρεία νομικής προστασίας DAS Switzerland και τα περιουσιακά στοιχεία της DAS Λουξεμβούργου και της DAS Σλοβακίας από τον γερμανικό ασφαλιστικό την ERGO Group AG, θυγατρική της Munich Re.

Η εξαγορά θα ενισχύσει την ανταγωνιστική θέση της Allianz Suisse, καθιστώντας την μία από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες στην κάλυψη νομικής προστασίας στην Ελβετία, δήλωσε η Allianz.

Η εξαγορά καλώς εχόντων των κανονιστικών εγκρίσεων, Θα ολοκληρωθεί στις αρχές Απριλίου. Τα εμπλεκόμενα μέρη συμφώνησαν να μην αποκαλύψουν τα οικονομικά στοιχεία της συναλλαγής.

Με συνολική παραγωγή 550 εκατ. Ελβετικών φράγκων (560,5 εκατ. Δολαρίων ΗΠΑ) και με ρυθμό ανάπτυξης 5,3% μόνο το 2016, η αγορά ασφάλισης νομικής προστασίας στην Ελβετία είναι πολύ ελκυστική, πρόσθεσε η Allianz.

“Στόχος μας με αυτή τη συγχώνευση είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες ανάπτυξης στις επιχειρήσεις εκτός ζωής και να ενισχύσουμε περαιτέρω την ανταγωνιστική μας θέση. Αυτό θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τους πελάτες μας και να μας τοποθετήσει σε εξαιρετική θέση σε αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά », δήλωσε ο Severin Moser, Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Suisse.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =

To Top