
Η Allianz Ελλάδος αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία ψηφιακής εκπαίδευσης που διαθέτει, στηρίζοντας έμπρακτα τους Συνεργάτες της ώστε να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της αγοράς όπως διαμορφώνονται μετά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19.
Εν μέσω των αντίξοων συνθηκών των τελευταίων τριών εβδομάδων, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Allianz διοργάνωσε για το Δυναμικό Πωλήσεών της, 8 Webinars με πολύπλευρη θεματολογία όπως Millennials & Ασφάλιση, Ανθεκτικότητα & Νέες Συνθήκες, Νοοτροπία Νικητή κ.ά., καταγράφοντας 400 συμμετοχές.
Ήδη από το 2017, η Εταιρεία υλοποιεί την ψηφιακή της στρατηγική στην εκπαίδευση των Συνεργατών της, προσφέροντας μία καινοτόμο εμπειρία που αποτελεί το μέλλον στην ασφαλιστική εκπαίδευση. Η επένδυση σε εξειδικευμένες ψηφιακές εφαρμογές εκπαίδευσης την καθιστά έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα στις απρόβλεπτες εξελίξεις της εποχής και να συνεχίσει απρόσκοπτα την υλοποίηση του εκπαιδευτικού της προγράμματος.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντοχής η πανδημική κρίση για την Ασφαλιστική Αγορά

Euler Hermes & Allianz εκπέμπουν SOS για πλήγμα 90 δις αν δεν γίνουν γρήγορα οι εμβολιασμοί

Allianz Risk Barometer 2021: Οι 3 μεγάλοι κίνδυνοι για τις επιχειρήσεις συνδέονται με τον Covid-19

Σ. Μαλαχιάς: Διπλό το χτύπημα του Covid-19 στην ασφαλιστική αγορά

#pausetostartagain: Νέα καμπάνια επικοινωνίας από την Allianz

Allianz: Ήρθε η στιγμή να πατήσουμε όλοι μαζί το Play

Η πολιτική 11 ασφαλιστικών εταιρειών στην πανδημία

















