Θαλάσσιες Ασφαλίσεις Ειδήσεις & Νέα

Ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης σκαφών από την Δύναμις


Με το λογοπαίγνιο «Ορθοδρομήστε ασφαλώς με τη Δύναμή μας» και με ακόμη πιο προσιτά τιμολόγια, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική παρουσιάζει τα ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης σκαφών. Τα Dynamis Sail και Dynamis Sail Full, για μηχανοκίνητα σκάφη (Motorboats) και ιστιοφόρα (Sail Boats), εκτός από την υποχρεωτική αστική ευθύνη προς τρίτους, προσφέρουν καλύψεις για ένα ευρύ φάσμα κινδύνων, συνδυάζοντας πλούσιες παροχές με τα πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και κάνοντας τα ταξίδια πιο ξέγνοιαστα. Οι λάτρεις των σκαφών μπορούν απολαύσουν τη θάλασσα ανέμελα, είτε βρίσκονται εν πλω, είτε έχουν αγκυροβολήσει, με τη σιγουριά που προσφέρει η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική.

Το Dynamis Sail Full που είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης σκαφών της ΔΥΝΑΜΙΣ, καλύπτει εκτός από τη βασική και υποχρεωτική κάλυψη Αστικής Ευθύνης προς τρίτους, τις ίδιες ζημιές του σκάφους. Οι καλύψεις παρέχεται σύμφωνα με τις διεθνώς αναγνωρισμένες ρήτρες του Ινστιτούτου των Άγγλων ασφαλιστών του Λονδίνου ενώ ο πελάτης μπορεί να το εμπλουτίσει επιλέγοντας από μία πλούσια γκάμα προαιρετικών καλύψεων. Στο πακέτο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται η κάλυψη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά την οδική μεταφορά του σκάφους με trailer από και προς το λιμάνι.

Παράλληλα, περιλαμβάνεται η σημαντική κάλυψη προσωπικών ειδών για περιπτώσεις κλοπής, καταστροφής από πυρκαγιά ή σύγκρουση, βύθιση του σκάφους κ.α. Ιδιαίτερα χρήσιμη κρίνεται η προαιρετική κάλυψη Νομικής Προστασίας Σκαφών Ιδιωτικής Αναψυχής, που παρέχει η ΔΥΝΑΜΙΣ μέσω της στρατηγικής συνεργασίας που έχει συνάψει με την ARAG. Με ετήσιο ασφάλιστρο μόλις 12 €, ο ασφαλισμένος εξασφαλίζει υπεράσπιση ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων, για κατηγορίες εξ’ αμελείας θανάτου ή τραυματισμού προσώπου.

Παράλληλα, μπορεί ο ίδιος να διεκδικήσει αξιώσεις αποζημίωσης από την πρόκληση υλικών ζημιών στο ασφαλισμένο σκάφος ή την πρόκληση ιδίων σωματικών βλαβών με ευθύνη τρίτου μετά από σύγκρουση. Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ασφάλισης σκαφών της ΔΥΝΑΜΙΣ θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.dynamis.gr και στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης σκαφών από την Δύναμις! https://www.insurancedaily.gr/ananeomena-programmata-asfalisis-skafon-apo-tin-dynamis/