Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση της Blue Aigaion για την Carina P & I


Εκδήλωση για τη συνεργασία της με την Carina P & I  πραγματοποίησε στη Γλυφάδα η Blue Aigaion και οι συνεργάτες της στην Velos Insurance Services ( Lloyds cover – holders) από τα γραφεία του Λονδίνου.

Η Blue Aigaion / Velos Insurance που συνεργάζεται αποκλειστικά με την Carina P & I για την ελληνική αγορά έχοντας ήδη 3 χρόνια επιτυχημένης πορείας πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση για να φέρει σε επαφή τους πελάτες της με τους ανθρώποιυς της Carina P & I.

Ο κ. Νικ Βελιαδής (Διευθύνων Σύμβουλος της Blue Aigaion) αναφέρθηκε στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της συνέργιας αυτής και ο κ. Justin Skinner (Διευθυντής της Carina Managers) παρουσίασε στη συνέχεια τη δομή της Carina και τα οφέλη της κάλυψης του P & I. Η Blue Aigaion δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική διαμεσλάβηση στις  θαλάσσιες μεταφορές και  παρέχει λύσεις H & M, P & I, FD & D, Cargo, Yacht, War, Marina και SRL στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Η Carina, την οποία διαχειρίζεται η Carina Managers, είναι P & I Club για μικρά πλοία που επικεντρώνεται σε σκάφη κάτω των 6.500 GT. Επιπρόσθετα παρέχει και εξειδικευμένες καλύψεις όπως νομική προστασία, ενώ η κάλυψη Excess War Risks P&I παρέχεται σαν βασικό μέρος της ασφάλισης. Η ασφάλεια της Carina είναι 100% Lloyds και έχει αξιολογηθεί με A +.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ανοιχτή εκδήλωση της Blue Aigaion για την Carina P & I! https://www.insurancedaily.gr/anichti-ekdilosi-tis-blue-aigaion-gia-tin-carina-p/