Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Aon Benfield και Safe Brokers – Ενώνουν τις δυνάμεις τους

aon_logo

aon_logoH Aon Benfield Ελλάδος, θυγατρικός βραχίονας της παγκόσμιας ηγέτιδας στη μεσιτεία αντασφαλίσεων, ανακοινώνει την εξαγορά της αντασφαλειομεσιτικής εταιρείας Safe Brokers (SAFE Μεσίτες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων Α.Ε.).

H Safe Brokers ιδρύθηκε το 2011 από τους κ.κ. Στέλιο Ασαριώτη και Μανώλη Σιατούνη και απέκτησε γρήγορα διακριτή παρουσία στο χώρο της ελληνικής αντασφάλισης, παρουσιάζοντας σήμερα συνολικό όγκο ασφαλίστρων ύψους περίπου €15 εκατ., που προέρχονται από εργασίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η 11μελής ομάδα της Safe Brokers, θα ενταχθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στο σχήμα της Aon Benfield, με σκοπό να επιτευχτεί ο βέλτιστος συνδυασμός κορυφαίων στελεχών και αποτελεσματικής παροχής τεχνογνωσίας στον πελάτη.

Ο Richard Posgate, co-CEO της Aon Benfield EMEA, δήλωσε σχετικά: «Η εξαγορά αυτή αποτελεί ένα σημαντικότατο βήμα στα πλαίσια της στρατηγικής επένδυσης του ομίλου στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Η Safe Brokers έχει σημειώσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη από την ίδρυσή της και η διευθυντική της ομάδα χαίρει σεβασμού από την ελληνική και κυπριακή αγορά. Η συνένωση με το δυναμικό της Safe Brokers αποτελεί τιμή για την οικογένεια της Aon».

Ο Στέλιος Ασαριώτης, Πρόεδρος της Safe Brokers αναφέρει: «Ο υψηλός κίνδυνος σεισμού καθώς και οι ιδιαιτερότητες της οικονομίας μας, κάνουν τους Έλληνες και Κύπριους ασφαλιστές να επιθυμούν συνεργασία με ειδήμονες που δραστηριοποιούνται τοπικά και, συνεπώς, κατανοούν τις ιδιαίτερες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες ανάπτυξης που υπάρχουν».

Ο Μανώλης Σιατούνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Safe Brokers, προσθέτει: «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ομάδα της Aon Benfield και που θα συνεργαστούμε προκειμένου να παρέχουμε ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Aon Benfield και Safe Brokers - Ενώνουν τις δυνάμεις τους! https://www.insurancedaily.gr/aon-benfield-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-safe-brokers-%ce%b5%ce%bd%cf%8e%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82/