Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Aon France:
Κάλυψη για Βροχόπτωση σε Περίοδο Διακοπών…


Πραγματικά πρωτότυπη η νέα Κάλυψη της Aon France, η οποία στόχο έχει να αποζημιώνει… απογοητευμένους παραθεριστές, που οι διακοπές τους αμαυρώθηκαν από… ισχυρές βροχοπτώσεις!

Συγκεκριμένα, αποζημίωση (έως 400 ευρώ μάξιμουμ) θα δίνεται αν μέσα σε μία εβδομάδα διακοπών βρέξει, το λιγότερο, τέσσερις μέρες. Η βροχόπτωση θα επιβεβαιώνεται μέσω δορυφόρου, ο οποίος θα παρέχει τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο μέσω της γαλλικής μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Μάλιστα, ο Ασφαλισμένος ταξιδιώτης, αν συναντήσει βροχή στις διακοπές του και δικαιούται αποζημίωση, θα ενημερώνεται αυτόματα γι’ αυτό μέσω sms!

Παρόμοια Κάλυψη, και σίγουρα περισσότερο εύλογη, παρέχει η αμερικανική Εταιρεία WeatherBill, η οποία αποζημιώνει διοργανωτές μεγάλων εκδηλώσεων σε περίπτωση έντονων βροχών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Aon France:
Κάλυψη για Βροχόπτωση σε Περίοδο Διακοπών…! https://www.insurancedaily.gr/aon-france-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%8c%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bf%ce%b4%ce%bf-%ce%b4%ce%b9/