Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Απάντηση των εργαζομένων της Εθνικής σε επιστολή του Λ. Φραγκιαδάκη


Σκληρή απάντηση δίνουν οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής μέσω του συλλόγου τους σε επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου, Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, που αναφέρει ότι η διοίκηση του ομίλου “μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία του ομίλου στο σύνολό του αλλά και ειδικότερα της Εθνικής Ασφαλιστικής”.

Ο κ. Φραγκιαδάκης μιλά για φιλόδοξο επιχειρηματικό πλάνο και καλεί τους ανθρώπους της Εθνικής να “παραμείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση έχοντας με το μέρος τους την ισχύ και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής”.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι μιλούν για ευθύνες στην έκβαση της υπόθεσης και ζητούν για άλλη μία φορά να ματαιωθεί η πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, που αποτελεί μία κερδοφόρο εταιρεία για την ΕΤΕ και να αξιοποιηθούν οι προοπτικές της.

Όπως αναφέρεται “Η Εταιρία μας στηριζόμενη στους πελάτες, τα δίκτυα πωλήσεων και τους εργαζόμενους έχει σίγουρα μεγάλες προοπτικές, αρκεί να την αφήσετε να τις αναδείξει”. Σχετική ανακοίνωση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Απάντηση των εργαζομένων της Εθνικής σε επιστολή του Λ. Φραγκιαδάκη! https://www.insurancedaily.gr/apantisi-ton-ergazomenon-tis-ethnikis-se-epistoli-tou-l-fragkiadaki/