Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Από Γενάρη ο Χρήστος Αδαμαντιάδης στην EXIN


Τον διορισμό του Χρήστου Αδαμαντιάδη ανακοίνωσε η EXIN Financial Services Holding. Ο κ. Αδαμαντιάδης αναλαμβάνει από το Γενάρη Principal Executive και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής από το Γενάρη του 2018.

Ο κ. Αδαμαντιάδης ήταν μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Oman Insurance Company (OIC) με έδρα το Ντουμπάι, ο Αδαμαντιάδης είναι ένας έμπειρος και υψηλού κύρους στέλεχος στον τομέα των διεθνών ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο του ρόλου του στον όμιλο EXIN, ο Αδαμαντιάδης θα εδρεύει στη Ζυρίχη της Ελβετίας και θα επιβλέπει επιχειρήσεις στην ηπειρωτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικών επενδύσεων της εταιρείας στην ελληνική αγορά και της στρατηγικής ανάπτυξης για την Κεντρική Ευρώπη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Ομίλου EXIN, Matt Fairfield ανέφερε ότι ο “Χ. Αδαμαντιάδης, εκτός από την εντυπωσιακή ακαδημαϊκή και επιχειρηματική του πορεία συνδυάζει τεχνογνωσία στον ασφαλιστικό κλάδο και διεθνή εμπειρία.

Στην ομάδα μας και θα αναλάβει σημαντικά έργα με προκλήσεις στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων και μελλοντικών εξαγορών. ”

Ο κ. Αδαμαντάδης πρόσθεσε “είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω αυτή τη νέα πρόκληση και πραγματικά προσδοκώ να συνεργαστώ με τους επενδυτές της EXIN και τη διοίκηση για να αξιοποιήσω πλήρως το φιλόδοξο πολυπολιτισμικό οράμα της επιχείρησης.

Η επιχειρηματική καινοτόμα κουλτούρα της EXIN ταιριάζει απόλυτα και αντανακλά τις επιχειρηματικές μου αξίες”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Από Γενάρη ο Χρήστος Αδαμαντιάδης στην EXIN! https://www.insurancedaily.gr/apo-genari-o-christos-adamantiadis-stin-exin/