Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Απόλλων: Σε πορεία ανάπτυξης και το 2019


Στην περαιτέρω ενίσχυση των συνεργατών του δικτύου της με δομές Agency επενδύει και το 2019 η εταιρεία Απόλλων.

Η διοίκηση της εταιρείας, παρουσία του CEO του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, κ. Αλέξανδρου Δ. Σαρακάκη και Επίλεκτων συνεργατών της πραγματοποίησε την ετήσια συνάντησή της στο Gazarte στις 23 Ιανουαρίου.

Όπως ανέφεραν οι κ.κ. Γ. Βαρόπουλος και Σ. Σικοτάκη “η στόχευση για το 2019 είναι διττή και συνίσταται σε πρώτη φάση στο να βελτιστοποιηθούν όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς συνεργάτες και πελάτες προκειμένου η Απόλλων να καθιερωθεί στη συνείδηση του δικτύου και των πελατών της ως η καλύτερη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης . Ταυτόχρονα επενδύουμε περαιτέρω στην εξωστρέφεια και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου Συνεργατών. Tο 2019 η εταιρεία συνεχίζει να εστιάζει στην περαιτέρω αύξηση παραγωγής στους γενικούς κλάδους και στον κλάδο Ζωής και Υγείας όντας πλήρως εναρμονισμένη με όσα προβλέπονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία, την IDD και τον GDPR”.

Γ. Βαρόπουλος

Κάνοντας απολογισμό της χρονιάς που πέρασε η ομάδα της Απόλλων με τους κ.κ. Γ. Βαρόπουλο, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή , Σ. Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια, Γ. Κακαβελάκη, επικεφαλής του δικτύου, Ν. Κανδύλη, επικεφαλής Non motor, Κ. Καρούση, Επικεφαλής του Business Development Life & Health και Μ. Παναγιωτοπούλου, προϊσταμένη στον κλάδο Motor ανέφερε ότι το 2018:

  • η παραγωγή της εταιρείας αυξήθηκε κατά 15,3%
  • η διατηρησιμότητα των συμβολαίων ανήλθε στο 85%
  • ενισχύθηκε σημαντικά η εξωστρέφεια
  • 7 στα 10 νέα συμβόλαια εκδόθηκαν αυτόματα
  • δημιουργήθηκαν συνεργασίες και νέες υπηρεσίες
  • αναβαθμίστηκαν τα συστήματα διαχείρισης χαρτοφυλακίου

Σ. Σικοτάκη

Στο δεύτερο μέρος του συνεδρίου οι συνεργάτες της Απόλλων είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάριο business coaching και mentoring που διοργάνωσε η εταιρεία με ομιλητή τον Κάρολο Μαρκουίζο, Επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών του MDRT  στην Ελλάδα και επί 24 χρόνια ασφαλιστικό σύμβουλο.

Την βραδιά έκλεισε η  κ. Αθηνά Αγγελούδα, NLP Business Coach & Soft Skill Trainer με μια διαφορετική προσέγγιση στην “Τεχνολογία της Επιτυχίας” που μίλησε για την ευτυχία που βρίσκεται στον κώδικα του μυαλού μας και τη δύναμη των λέξεων στις ασφαλίσεις.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − eight =

To Top