ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Απονομή τίτλων σπουδών στο 360° Credit Risk Manegement Diploma


Την Τετάρτη 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των τίτλων σπουδών του 2ου και 3ου κύκλου του 360° Credit Risk Management Diploma στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδικευμένο για στελέχη διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου που δημιουργήθηκε από την Infobank Hellastat και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Στρατηγικός συνεργάτης στο εγχείρημα αυτό είναι η Experian, παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες αξιολόγησης και διαχείρισης πιστωτικών κινδύνων.

Στην τελετή παρευρέθηκαν συνεργάτες και εισηγητές του προγράμματος, ο κ. Ιωάννη Σώρρος, Επιστημονικός Διευθυντής του προγράμματος & Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Λογιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο κ. Νικόλας Γκουζέλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της IB.HS, ο κ. Μιχάλης Σαμωνάς καθηγητής του προγράμματος & Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου ΣΙΔΜΑ, η κα. Όλγα Χρυσοστομίδου εισηγήτρια του προγράμματος και AnalyticsSeniorConsultant της Experian και ο κ. Γιώργος Κατσίφας εισηγητής του προγράμματος.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρύτανης & Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Γρηγόριος Χονδροκούκης, ο πρώην Πρύτανης & Πρόεδρος του τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος και Καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Αθανάσιος Κουρεμένος, η Προϊσταμένη Οικονομικής & Διοικητικής Υποστήριξης του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς κα. Ευαγγελία Σιδέρη και ο κ. Δημήτρης Λεμονάκης Μέλος ΔΣ του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ανωτάτων Στελεχών Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

H IB.HS θα ήθελε να συγχαρεί για μία ακόμη φορά όλους τους επιτυχόντες και να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν στη δημιουργία αυτού του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 5 =

To Top