Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Aποζημίωση μαμούθ στον Υ. Πατμάνογλου για το τροχαίο με την Porsche

cnn.gr

Δύο χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για την αποζημίωση που είχαν αξιώσει ο σύζυγος και συγγενείς των αποθανόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστήριο αποφάσισε ότι η αποζημίωση που θα πάρει ο Υπάτιος Πατμάνογλου που έχασε τη σύζυγο και το παιδί του στο μοιραίο ατύχημα ανέρχεται σε 1,2 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι στο πολύνεκρο ατύχημα που έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2017 στην Εθνική Οδό πέθαναν τέσσερις άνθρωποι o Γ. Βακάκης και ο συνοδηγός του Α. Γεωργακόπουλος που επέβαιναν στην Porsche καθώς και η Αποστολία Πατμάνογλου και ο τρίχρονος γιος της που είχαν μείνει σε σταθμευμένο όχημα. Η Porsche με ιλιγγιώδη ταχύτητα και οδηγό τον Γ. Βακάκη, γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο όχημα όπου επέβαιναν η μητέρα με το παιδί της. Σώθηκε μόνο ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχοντας σταθμεύσει είχε απομακρυνθεί από το όχημα και είχε μεταβεί στις δημόσιες τουαλέτες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + fourteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Aποζημίωση μαμούθ στον Υ. Πατμάνογλου για το τροχαίο με την Porsche! https://www.insurancedaily.gr/apozimiosi-mamouth-ston-y-patmanoglou-gia-trocheo-tin-porsche/