Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Αποζημιώσεις 12 εκατ. ευρώ το 2018 από την NP Aσφαλιστική


Αποζημιώσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ προς τους Ασφαλισμένους της και προς Τρίτους ζημιωθέντες, κατέβαλε το 2018 η NP Ασφαλιστική. Ταυτόχρονα, λόγω της δομημένης της οργάνωσης και της υψηλής τεχνογνωσίας ο δείκτης ζημιών (loss ratio) της διαμορφώθηκε στο 43%, ποσοστό που είναι εξαιρετικά χαμηλό ανάμεσα σε όλες τις εταιρίες Γενικών Ασφαλίσεων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Και αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό τα υψηλά τεχνικά αποτελέσματα και την υψηλή κερδοφορία του οργανισμού. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η «NP Ασφαλιστική» πληρώνει μέσα σε ταχύτατο χρονικό διάστημα και είναι μέσα στις πρώτες εταιρίες του Σ.Α.Π (Σύστημα Άμεσης Πληρωμής) της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος ως προς τον χρόνο πληρωμής των δικαιούχων αποζημίωσης.

Συνετό underwriting και άμεση διαχείριση ζημιών

Η μη παρέκκλιση από τις βασικές αρχές για το συνετό underwriting, την ορθή τιμολόγηση, την προσεχτική διαχείριση κινδύνων και την άμεση εξυπηρέτηση του συναλλασσόμενου, είναι το κλειδί της επιτυχίας της επιχείρησης και της ικανοποίησης των πελατών της «NP Ασφαλιστικής» στην 15ετή ιστορία της. Στόχος της Εταιρίας είναι η ακόμα καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων των Δικαιούχων Αποζημιώσεων σε όλους τους Κλάδους της και η ταχύτερη ενημέρωση των Συνεργατών της για την εξέλιξη των ζημιών των πελατών τους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αποζημιώσεις 12 εκατ. ευρώ το 2018 από την NP Aσφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/apozimiosis-12-ekat-evro-2018-apo-tin-np-asfalistiki/